Anneyim111 Bahçemize kedi dadandı ellemedik zararsız sonuçta diye ama bugün 2 tane fare öldürüp getirmiş bahçeye aglamakdan korkudan kalbim durdu nabcam nasil engel olurim
_biranneadayi Anneyim111 neye engel olacaksın? Neye ağlıyosun anlamadım ki Kedi bu yani normal değil mi?
Simsimsem Anneyim111 neye engel olmak istiyorsunuz, kedinin bahçeye gelmesine mi fare öldürmesine mi? Hayvanlar zaten çok zor şartlarda yaşamaya çalışıyor, bahçeden falan uzaklaştırmaya çalışmayın lütfen. Doğası gereği fare öldürmesi de çok normal.
Burcussuss Zemin kattaysanız kapılarınıza pencerelerinize dikkat edin çünkü hayvan onu aslında oynayarak öldürüyor eve sokuyor öldürme bilinciyle öldürmüyor, ben de bahçeli evdeyken bakıyordum eve yılan getirmişti
yasen1 Anneyim111 canlı görmektense evinizin etrafında fare çok bence 2 kere getirmişse dahada getirir sakin kalın
deletedmom43191 Anneyim111 evin etrafinda fare dolu kediyi de mutlu edecek bisey yaptiginiz icin odul getirmiş her kedi yapar bunu daha fare coktur etrafta
Mevsim5 Anneyim111 kapan falan koyabilirsiniz belki işe yarar. Hamileyseniz de toksoplazma riskine karşı kedinizin aşılarını ihmal etmeyin
Simsimsem Anneyim111 şöyle düşünün evinize girecek fareyi sizin için etkisiz hale getiriyor 😆 kediye mama falan koyuyorsanız penceredir kapıdır daha uzak noktalara koyun bahçede.
Burcussuss Anneyim111 büyüklerim evlerde yılana çok dikkat ederdi yılan girince eve saklanır gizlice büyümüş evin içerisinde, evet allahtan fark ettik sonra kedimizide çiftliğe sahiplendirdik orada özgür bir hayat sürdü