QueenM77 37 haftaya yeni girdik ama bebeğim aşırı hareketli ve hareket ettikçe canım yanıyor korkuyorum ağrı gibi oluyor bazen. Sakinleşince rahatlıyorum. Bu normal mi
buse2507 QueenM77 valla canım ben 30 haftalığım bazen benim bile canımı yakıyor seninki 37 hafta can yakması normal bence
derya14 QueenM77 36 yım benimde öyle yani ciddi anlamda canım yanıyor. Hatta dün dışardan çok net ayağını gördük sonra karnım aşırı sertleşti dedim heralde geliyo.
GizemHamza34 QueenM77 benim kızçe de aynı 37 haftaya giriyorum biraz önce oturtmadı bile nasıl canım yandı ayaklarını hissediyorum resmen
aynrkrbs33 QueenM77 ben de 35. Haftanın içindeyim, bebişler maşallah artık büyüdükleri için yerleri dar gelmeye başlıyormuş. Muhtemelen o yüzden daha şiddetli hissediyoruz artık hareketlerini 🥰🥰
QueenM77 buse2507 Aşırı hareketli olmasıda normalmi bilmiyorum ya deliye döndüm resmen canımın acısından
nurbaharss buse2507 22 haftalık benim de çok canım yanıyor yatarken sarsıldığım oluyor vurduğu zaman 30. Haftayı düşünemiyorum
mini575_ Erkek bebekmi? Kız kardeşimin Erkek bebekti son aylarda canım çok yanıyor tekne atinca altım çıkacak gibi derdi . belki komik gelebilir ama sol tarafınıza yatıp piş piş yapın sakinlesiyo
QueenM77 derya14 Aynı aynı benimde öyle. O an bi geriliyosun dimi huzursuz oluyosun rahatsız oluyosun. Cinsiyetimiz kız. Sizinki ne
derya14 QueenM77 Erkek benimki ondan mı bu kadar sert vuruyor diyordum ama demekki erkek kız farketmiyor 🤦♀️
QueenM77 GizemHamza34 O an böyle bi huzursuz oluyorum yani bebişten değil yanlış anlaşılmasın. Bi panik geliyo bi korku doğum mu başladı falan diyorum ama kimisi diyor ki hareketsiz olunca doğum belirtisidir
endlesslove1 QueenM77 benim oğlum da öyleydi dirseklerini dışarıdan anlayabiliyorduk ittiriyordu canım çok acıyordu pat pat vuruyordu
GizemHamza34 QueenM77 yok canım ne yanlış anlaşılması haliyle büyüdü bebişlerimiz canımız yanıyor sancılarımız oluyor sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻🌸
caglar0 Haftam aynı şekildeyim canım aşırı yanıyor sanki iç organlarımı cimcikliyor çok mutsuzum bunaldım ağlamak istiyorum bazen😔😔
Sumeyradem_06 36 haftalığım benimde kız bebek aynı benimde canım çok yaniyo ve aşırı ama aşırı hareketli
bebeklerim__ QueenM77 benim ki de böyle canim sabirsizlaniyor artik🤗 birde yerleri kalmadı belki ondan canımız yanıyordur
Kubrr_ Karnımı aşırı sert yapıyor ve çok ağrıyor gerçekten bazen bi yerde toplanıyor taş gibi o kadar canım yanıyor ki yırtıp çıkacak sanıyorum