floweras Kesemin 6 haftalık olduğunu söylediler fakat bebek ve kalp atışı görülmedi daha önce yaşayan oldu mu
ela1128 floweras bende aynı durumdayım pazartesi gidip öğreneceğim durumu bu sabah kahverengi leke geldi ama gitmedim doktora devamında kanama vs olmadığı için pazartesi herşey belli olacak kalp atışı duyabilecek miyim bilmiyorum kürtajda olabilirim 😥😓
eses26_ floweras 9+5 e kadar bekledim sonrasında kürtaj oldum kese 25 mm olana kadar bekleyin diyorlar ama benim kesem 12 mm kaldı büyümedi
Nurmeva floweras benim de geç döllenme olabilir dediler ancak ben ihtimal vermedim düşene kadar bekledim kese bozulup kanamaya döndü ve düşük başladı
Accountant floweras ilk gebeliğim boş gebelikti etraftan hiç duymadığım için sadece benim başıma geldiğini sanmıştım çok isyan etmiştim
Afra3405 Haftaya kadar bekledik boş kese olduğu için kürtaj oldum ama inşaAllah sizin vardır kalp atışını duyarsınız daha erken bekleyin biraz daha.
meldakurtt Bende 6+3 te gittim bebek var fakat kalbi yok düşük kürtaj olman lazım dedi bende başka doktora gittim bir hafta bekleyelim dedi cok şükür şuanda düşük yapmadım pazartesi randevum var inşallah kalbinin sesini duyarım
floweras ela1128 aynı durumla karşı karşıyayız gittiğim doktorun biri direkt kürtaj olmam gerektiğini söyledi diğer doktor ise beklememi şimdilik bekliyorum
floweras Accountant bende hiç duymadım ama doktor bu durumla çok karşılaşıyoruz dedi maalesef yaşayan çok varmış
ela1128 floweras hastanedeyim şuan alttan bakıldı kese var bebek net değil dendi detaylı ultrasona geldim inşallah iyi sonuçlara çıkarım
yourpariah floweras 6 haftalık cok erken bence 8. haftada gören var bebeği bence bekleyin biraz daha. hatta daha şimdi bi post okudum 3 farklı doktor boş gebelik demiş 7+3 te görülmüş bebek Allah’tan ümit kesilmez
ela1128 floweras maalesef kese 8 hafta bebek 5 haftada kalmış gelişmemiş kalp atışı duyamadım yarın sabah kürtaj oluyorum 😥😓