Muallim3 Uygun fiyatlı ve kaliteli bir robot süpürge arayışındayım. Kullanıp memnun olduğunuz bir robot süpürge var mı?
Boysmom2 Muallim3 Roborock Q Revo S modeli 1.5 senedir kullanıyorum hem süpürme hem silme yapıyor elim ayağım oldu resmen. Temizliğine bakımına vs dikkat ederseniz ilk günkü gibi olur
tahamommy Muallim3 dreame l10s, haritalanma ve silmesi var ben çok memnunum o varken süpürge çalıştırmadım hiç 🤭
ynzl Muallim3 tüm çevrem ve ben Roborock kullanıyoruz. Bütçenize hangi modeli uyuyorsa onu alabilirsiniz hepsi iyi 🌸 Ben 2 yıldır kullanıyorum memnunum 🙏🏼
maviportakal_ Xiaomi s10t var bende de bir yıldır memnunum hatta şuan bayağı indirimde ama imkan varsa her zaman roborock
avucundaopucuk Bende Philips 2000 serisi var gayet memnunum ben alırken 9 bin küsürdü şu an zamlanmış tabi ama gayet yeterli geliyor bana
tahamommy Muallim3 valla ben bilmiyorum onu baya eşim araştırdı 😅 ama o güvenmediği yerden almaz kuzum, mediamarkta teknosada falanda vardı satıcısıda bilindiktir muhtemelen. Garantisi zaten kutunun içinde geliyor faturasını da sakladım bişey olursa diye