Mucizemyoldaaa_ Kızlar hemşireye verileceklerin içinde neler var? Neler hazırladınız? Çanta hazırlığına geçtik çok şükür🤲🏻
Accountant Mucizemyoldaaa_ bez ilk giyeceği kıyafet iç zıbın ve penye battaniye ben 5li takım koydum yeterli oldu
aslhnkrts9 Mucizemyoldaaa_ bi tane bez askılı zıbın çorap alt üst yenidoğan takım bi şapka bi ince bi kalın battaniye istemişlerdi benden mart ayında doğum yapmıştım
adatuna Mucizemyoldaaa_ bir iç zıbın alt üst takım şapka eldiven çorap bez nohut battaniye vermiştim yeterli gelmişti yine aynısı yapıcam ekimde doğmuştu kızım
ynzl Accountant kimisi ıslak mendil ve alt açma örtüsü de koyuyor ama bana gereksiz geldi onlar. Koyulmalı mı onlar da 🌸
Mucizemyoldaaa_ aslhnkrts9 eylül sonu ekim başı olacak benimde kalın battaniyeye ihtiyaç olur mu acaba?
endlesslove1 Doğumunuz ne zamana geliyor bu önemli sonbahara denk geliyorsa farklı bu aralar doğacaksa farklı benim oğlum ekimin sonunda doğmuştu ondan soruyoru
Pembe_bulut Ben normal 5 li takım + penye battaniye+ 1 adet bebek bezi+ çorap koydum başka bir şeye ihtiyaç olmaz diye düşünüyorum 😊