Dadas Benim minik kızım yarın Allah’ın izniyle geliyor. Ve annesi ile babasının evlilik yıldönümünde 🥺🤲🤍. Dokuzuncu yılımıza Allah’ın izniyle üç kişi gireceğiz. Siz değerli teyzelerinden sağlıkla kavuşmak için dua istiyoruuuuz 🌸🥰 inşallah pozitif doğum hikayemizi de paylaşmak nasip olur 🤍🤲
isimsiz12 Dadas aiiyy sağlıkla gelsin inşallah şimdiden Hayırlı olsun Allahım analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻 🧿
Dadas isimsiz12 amin Allah razı olsun 🤲🤍🌸 cümlemizin evladı sağlıcakla anneli babalı büyüsün inşallah 🤲🤍
Dadas ErsBegAs ayy evet çok istediğim için oldu herhalde 😅🥰 ama kızımda yardımcı oldu aynı aslan gibi inatçı çıktı 😅 🤍
Herseydenbiktim Dadas Yaaaaaaaaaa, son günlerde aldigim en en en güzel haberr cok mutlu oldum valla💖 Sağlıcakla, guzellikle gelsin prensesimizz🎀 Evinize, huzur, mutluluk, bereket, güzellik, saglik getirsin inşAllah. Haberdar ett bizi mutkala müsait oluncaaa
Dadas Herseydenbiktim yaaa canım benim 🥰 darısı başına olsun inşallah. Sağlıcakla kavuş minik prens’e 💙 amin hepimizin evladı yuvalarımıza sağlıkla gelsin 😘🤍 Tamam haber veririm kaybolma bir yere teyzesi 😅🤍
Herseydenbiktim Dadas Oyyyy, teşekkür ederizzzz baaalııımmm. Yok kaybolmam yarın darlamaya başlarım seni ona göre 😂
Dadas Herseydenbiktim yok kız darlanmam 😅 elimden geldiğince süreci anlatırım sorularını da yanıtlarım 🥰😘🌸
Herseydenbiktim Dadas Tamam askim, hazırlıklı ol ilk günler çok demem müsait olmazsın diye, dogumum yaklaştığında sorucam😂 Teşekkür ederimm💖
ppmerlina Dadas Ayarlasan böyle denk gelemez vallahi çok sevindim bitanemm Rabbim su gibi bir doğum nasip etsin inşallah 🙏🏼🤲🏼🤲🏼
Dadas ppmerlina amin canımın içi rabbim seninde günlerini tamamlamayı ve bebeğine sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin 🥰🤍🤲