Nazli_3009 Kızlar magnezyum kullanmaya başlayacağım doktorlarınız bu markayı önerdi mi ? 3 lü kombo olandan almak istiyorum kendi doktorum değişik bir marka verdi onu almak istemediğim için buna karar verdim deneyimlerinizi yazarsanız sevinirim
edabolukbasi3- Nazli_3009 bana magvital vermişti hiç bi faydasını görmedim dün ocean extramag kullanmaya başladım bugün ikinci günüm psikolojik midir nedir daha rahatım sanki
Burcak61 Nazli_3009 bana magnorm vermişlerdi hiç bi işe yaramadı magnifem kullanıyorum bir haftadır ve kesinlikle daha rahatım
Nazli_3009 edabolukbasi3- bende sipariş verdim umarım işe yarar baya eklem ağrısı yaşıyorum kramplar da zorluyor
Pembe_bulut Bana doktorum extra mag verdi oceanın günlük 2 adet kullanıyorum son haftalarımdayım farkında değilim pek neye faydası olduğunun ama illa faydası oluyordur herhalde 😂 sabah akşam tok kullanıyorum
cilekbebek Bana da doktorum viganes yazmıştı ama zaten içeriği aynı olduğu için ve ocean evde olduğu için onu kullanıyorum bir de bana iyi geliyor viganes almak istemedim