Elovee Ben net olarak karar veremedim daha. Yarin cinsiyet belli olcak Allahın izniyle ona göre hemen başlayacam. Daha önce kız kardeşimin nişanı için birşeyler yaptım. Sizinle paylaşmak istedim sizinde fikirlerinizi almak istiyorum. Görsel paylaşirsaniz cok sevinirim fikir olur hepimize de❤️
ikinci-bahar25 Elovee hepsi çok güzel ama akraba denen toplulukta hiç kimse bu güzel hediyelikleri ve emeği haketmiyor. Yazık değil mi bize😂
Zge12 Elovee benim kapı komşum bu tarz işleri yapıyor nişan kına hem organizasyon zaten komşu gibi değil aile gibiyiz 13 14 yıldır. İlk doğumumda anahtarlık yapmıştı Allah razı olsun şimdi bu hoşuma gitti bunu yapıcaz
isimsiz12 Elovee yapmadım hiç düşünmedim de hastane odasını da süslemiycem süslü püslü lohusalıkda giymiycem sacma buluyorum yapanada saygı duyuyorum sade bi çikolata yaptırabilirim sadece gelene ikram olsun diye 🤍😍
Feride_01 Accountant valla hiç birşey yapmam onlar bana hediyelik getirsin o halde kimseyi düşünemem emin olun herkes evinin bir köşesine atıyor zaten boşa gösteriş gibi bence
Elovee ikinci-bahar25 valla inanir misiniz akrabalarıma yapmıcam hic mi hic haketmiyorlar. 2 3 kisi dışında eşe dosta komşularima yapıcam❤️
Elovee isimsiz12 ben sadece eve gelen misafirlerim icin hediyelik düşünüyorum geri kalan bende aynı fikirdeyim❤️
ElifBD Elovee  Kolonya ve şekeri biz yaptık ayıcıklı mumu yaptırdım birde isimli çikolata yaptıracağım nasipse
Morrinah Elovee kolonya yaptım ve kese kapıdı alıp içine cookie yapıpı kızımın adının etiketiyle kapatacağız el emrği oldu güzel oldu 💜
YyyyYasemin Elovee sadece ikramlık çikolata yaptırıcam üstünede etiket o kadar hediyelik düşünmüyorum ayrıyetten
Accountant Feride_01 şu kolonyanın neresi gösteriş Allah aşkına zaten 25 tane yaptım onlarda anne baba babaanneler anneanneler halalar derken gitti bitti kimsenin köşeye attığını düşünmüyorum