erikarpuz deniiizzzz ben kullanıyorum 12. haftamda aldım o haftadan beri dinliyorum çok kaliteli bence sağlık ocağında da dinledim acura gibi değil sakıncasını bilemem
powerpuffgirlss deniiizzzz ben kullaniyorum acikcasi pimpiriklendifimde iyi oluyo acile gitmeden bakiyorum zarari bilmiyorum ama cok fazla dinlemiyorum ben
Yademm erikarpuz kalp atışı sayısı o haftalarda kaç gösteriyordu acaba ben hiç yüksek sayı görmedim acaba damar mı o duyduğum🤦♀️
erikarpuz Yademm sayıları genelde doğru vermiyor ama damar değildir zaman geçtikçe güçleştiğinde anlayacaksınız zaten bebek olduğunu biz ilk zamanlar bulamıyorduk yerini, soldan duymaya başladık gerçekten de bebeğim solumdaydı büyüdükce atış sesi şiddetlendi
Yademm erikarpuz internettende baktım baya tık tık ses çıkıyor ama benim öyle değil sanki ama ritmik ses duyuyorum bilmiyorum ki ya
erikarpuz Zamian bilmiyorum ben 12. haftada kullanmaya başladım duyuyordum ama çok derinden geliyordu
htan O aletin kizilotesi olctugunu uzun sure ayni yere tutunca isi yaydigini ve surekli bunu yaptiginizda bebege zarar verme ihtiimalinin yuksek oldugunu duydugum icin almaktan vazgectigim alet.
Zamian ece5465 ece5465 icinde jel vardi canim ondan surdum ilerleyen haftalarda hindistan cevizi yagi kullandim o zamanda duyuldi cok guzel bir alet tavsiye ederim
ece5465 Zamian bende var zaten ilk gebeliğimde kullanmıştım ama 14-15. Haftalarda diye hatırlıyorum şimdi tekrar hamileyim o zaman bio oil yağ ile kullanmıştım