Nur124 34+5 haftalığım idrar kültürü verdim o temiz çıktı bakteri üremesi yok ayrıca bende enfeksiyona dair bir belirti şikayette yok yanma ağrı koku vs de yoktu hem kültür temiz hemde şikayetim olmayınca antibiyotik tedavisine başlamadı benim ilk 500+++ çıkışı ta 24. Haftadan itibaren oldu o gün bugündür değer aynı düşmüyor ama işginç bi şekilde benim enfeksiyona dair hiç bir belirtim yok cuma günü tekrar idrar tahlili vericem son 2-3gündür hafif sarımsı bir akıntı geliyor bir de çok sık tuvalete çıkmaya başladım enfeksiyon belirti vermeye başlamış olabilir cuma günkü sonuç ne çıkar bilemiyorum ona göre bişey yapar heralde artık, bu sürede burda önerilen turna yemişini vs aldım yemeye başladım bide aşırı su içtim yani normalde günde 1 litreyi bile zar zor içerken son günlerde 3 litre su içtim her gün bazen 3.5 litre de oldu eğer bunlar işe yaradıysa belki cuma günü değerim düşmüş olur düşmezse de naparız bilmiyorum açıkçası cumartesi günü de kendi doktoruma kontrole gidicem ne derse buraya yazarım durumu size de