Bebiko43  Kızlar testim nasıl sizce bana da yardımcı olur musunuz 😍
Nevagibi Bebiko43 evet pik, benimde bugün pik olduğunu düşünüyorum ama sizinki kadar koyu değil bugünü ve yarını değerlendirin
Bebiko43 Nevagibi canım biz aslında 2 gündür değerlendiriyoruz acaba bugün ve yarında değerlendirsek sorun olur mu acaba
Nevagibi Bebiko43 yaa o zaman sperm kalitesi düşebilir, şöyle yapabilirsiniz bu akşam değil yarın sabah yapılabilir ama sperm sorunu yoksa bu akşam ve yârında değerlendirin çatlama günüde önemli çünkü
Bebiko43 Nevagibi bende denemeyi düşünüyorum canım ya zaten her ay bir gün ara veriyoruz da ne oluyor bu ayda üst üste denemeyi düşübünüyorum , sizin nasıl pik oldu mu ?
Nevagibi Bebiko43 evet canım bir bardak çay içmiştim üstünden zaman geçmesini bekliyorum bir saat sonra tekrarlicam bakalım pik mi yoksa çatlamış mı olacak 😁 ama bu sabah acayip bir akıntım oldu yumurta akı kıvamında ama çok yoğun ve fazlaydı
Bebiko43 Nevagibi ay bende test yaptım gene koyu gibi 3 gündür de değerlendiriyoruz ama bu akşam olmaz artık yani😅 resim yükleyemiyorum yüklesem atardım buraya
Nevagibi Bebiko43 anasayfada 3 çizgi varya oraya tıkla resim ekleye bas benim bugün tam pik oldu kopkoyu iki çizgi gördüm bu akşamda değelendircez mecbur 🤣
Bebiko43 Nevagibi sanki senin bugün tam pik olmuş benimde dün böyleydi canım ama bugünde var dur ekleyebilirsem bi deneyim sabah yapmıştım atıyım 😅