Zubeydetekkurt Zehra Bebek die bi doktor duymuştum cok ilgiliymis ama randevu alamadım hastanenin çalışma cizelgesinde de bi hafta görünmüyor ikili tarama testi icinde gitmem gerekiyor tavsiye edeceginiz baska doktor var mı
Kurall Mustafa Yalçın Aksoy ben de ayrıntılı ultrasyon için gitmiştim tesadüfen o doktordan aldım yanındaki sekreter cinsiyetini bilmiyorsan aşağıya sor dedi doktor sormasina gerek yok bunun erkek dedi bebeğim erkekti ama o doktora ilk defa gitmistim çok etkiledi beni bir bakışta bilmesi 😀
Kurall Zubeydetekkurt hayır canım odemedim zaten normalde özele gidiyorum ama 300 TL dedi ayrıntılı ultrasyona o yüzden 15 temmuzda yaptırdım memnun kaldım ama bebeğimin fotoğraflarını falan güzel ve özenli verdiler
ays_feride Kurall Merhaba sağlıkla kucağına al inşaAllah , 15 temmuz hastanesinde ayrıntılı ultrason için randevuyu alınca hemen çekiliyormu , başka bi güne mi veriliyor
Kurall ays_feride teşekkür ederim canım doktordan randevu alıyorsun ben Yalçın Aksoy dan almıştım zaten haftan soruyor önce ayrıntılı ultrasyon haftan olduğunu söylüyor ve aşağıya ultrasyon gönderiyor eğer o gün ki ultrasyon sırdasin da boşluk varsa alıyorlar benim şansıma vardı yoksa başka bir güne sıra veriyorlar