Dilaraclkalav Isimsiz6 canım benim çoook teşekkür ederim 🥹 testi tekrarladım yine silik çizgi çıktı Allah bin kere razı olsun inşallah doğrudur yarın gidip kan vereceğim 🙏🏻🩷
Isimsiz6 Dilaraclkalav hepimizden razi olsun inşallah Rabbim hevesinizi kursakta birakmasin daha çok yeni olduğu için öyle çıkıyordur dört gözle kan sonucunu bekliyorum hakkinizda hayırlısı neyse o olsun 😇
Dilaraclkalav Lena_919191 çok teşekkür ederim yarın kanka netleşir inşallah 🙏🏻 varsa darısı isteyen herkese allahım çok amin 🥹🩷
Dilaraclkalav october canım inşallah Allahın izniyle transferin olumlu gerçekleşir 🙏🏻🥹🩷 yarın verebilirim canım ancak. Tekrar yaptım tekrar silik çıktı
Minasuu22 Dilaraclkalav Sabah atmış olduğun testten bir tık daha belirginleşmiş sanki canım hayırlı olsun kan ver sen 🥰❤️
g_stan643 Ne gibi belirtiler vardı acaba test yapmaya iten bnimde adetime üç gün var yapıp yapmama arasindayim
Dilaraclkalav g_stan643 canım belirti olduğunu düşündüğüm ben çok turşu suyu içmeye başladım son günlerde durup dururken çok canım istiyordu gece gündüz fark etmiyor normalde de turşu çok severim ama hiç böyle bardak bardak turşu suyu içtiğimi hatırlamıyorum