yagmurandrmk Buseeeee66 ben 7. haftanın ortalarında bebeği çok minikti gördüm ve kalp atışı duydum inşallah sizde duyarsınız 🤲
isimsiz19 Buseeeee66 bugün gidicem 6+2 bebeği görmeye haber ederim dua edin inşallah göreyim bir boş gebelik var
tkrk Buseeeee66 ben 7+1 eşim gidelim diyor ben sesini duymasam diye korkuyorum o yüzden 1 hafta daha bekleyeceğim . İlk oğlumda 7+3 de kalbini duymuştum 🥲
visnelicheescake yagmurandrmk 7+6 da muaynem var yani yarın benim geç dplllenme ama bende görür ve duyar mıyım acaba 🥹
yagmurandrmk visnelicheescake genelde 7 haftadan sonra duyuyorlar ama 8 hafta duyan da var İnşallah duyabilirsiniz diyelim 🤲❤️
isimsiz19 Kızlar benim bebişimi gördüm maşallah rabbim hepinize nasip etsin inşallah kalp atışlarını da duyduk karından olduğu için derinden geliyordu alttan bakmasını istemedim çok şükür elhamdülillah isteyen herkese nasip olsun🙏❤️🥲
momsalis isimsiz19 ya ne güzel sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende haftaya gidecem 6+1 olunca inşallah bende duyarım öncesinde sağlıksız gebeliğim oldu o yüzden çok korkuyorum 😔
isimsiz19 momsalis korkmak maalesef insanın elinde değil benimde bir boş gebeliğim oldu öncesinde çok korktum aynı şeyleri yaşamaktan ama çok şükür geride kaldı sende güçlü ol annesi çok minikler🥺🙏❤️
Rose_07 isimsiz19 Bende Cuma günü 6+3 olacağım dua edin bende duyayım göreyim:) benimde bir boş gebeliğim var öyle korkuyorum ki
momsalis isimsiz19 inşallah sağlıkla gelirler Allah’ım kalbimize ferahlık versin su zor süreçler hızlıca geçsin inşallah ❤️