Selam kızlar keyifler nasıl benim durumlar birazcık karışık.Dün kontrole gitmiştim herşey yolunda nst de sancım çıkmadı bebii kilosu 2600 gr 35+5 iz.Doktorum herşey yolunda 38.haftamda doğumu planladık 5 eylül için konuştuk.Dün eve geldim biraz uyudum kalktıktan sonra aşırı bir kaşıntı başladı ama tüm vücudum kaşınıyor anlatamam size her tarafımı yırtmak istiyorum bi ara sakinledi yemekten sonra tekrar başladı yatarken kaşındım gece kaşıntıdan uyuyamadım canım sıkıldı doktoruma yazdım sabah gel tahlil yapalım dedi kan tahlili,idrar ve safra asidi için tahlil verdim.Gebelik kolestazı olabilirsin dedi karaciğer enzimleri yükselmiş biraz be alt 149 çıkmış.2 doz ciğer geliştirici vuruldum kolestaz yüzünden bebek strese girebiliyor dedi 3 gün sonra sonuçlarım çıkınca duruma göre hareket edeceğiz.37 haftaya kayabiliriz doğum için dedi.Az kaldı ama gerçekten benim de ruhen yorgunluklarım artık beni çok yoruyor az kalmışken herşey yolunda gitsin istiyorum bana da dua edin olur mu 🥺🙏🏾 Buraya böyle derdimi anlatıyor olmak iyi geliyor.Yalnız olmadığımı hissediyorum.Sizler de durumlar nasıl böyle bu gibi durumlarda ne yapmak gerekiyor varsa başından geçen anlatıp dertleşelim biraz 🥹