Seyma63_ Kızlar 37 haftalık kızıma hamileyim, bebeğim 2500 gr kilo alması için ne yapmam lazım? Ne tüketiyorsunuz?
irem532 Seyma63_ canım merhaba. Ben doğum yaptım Mart ayında. 35+5teyken gelecekti bebişim neredeyse :) doktor her an hazırlıklı ol demişti ve kilo alması için bolllll yeşil mercimek ve kaşar yemiştim. İnanılmazzzz bir şekilde kilo aldırdı bebeğime ve 38+0da geldi dayanamadı kızım:)) mutlaka yeşil mercimek ve kaşar peynir ye tost yapıp bak faydasını göreceksin. Ben kilosunu kafaya takmıyordum sadece rahat bir şekilde kucağıma alayım istiyordum. Şimdi görsen kendi dengi olan bebişlerden daha iyi durumda :))
buseay26 Seyma63_ benim 36+4 oldu. Dün gittim doktora 2700 Gr çıktı. Normalde aylardır tiksindigim için haşlanmış yumurta yemiyordum. 1-2 haftadır yemeye başladım, kaşar peynir ve badem,kaju, Antep fıstığı çok yedim şu 2 haftada ve bence etki etti 😬
Zeoo Seyma63_ Eder Allahın izni ile. Ben gebelik boyunca iştahsızlık sorunu yaşadım hala daha yaşıyorum bu besinleri tüketmeye çalıştım bebeğim gelişsin diye suan için iyi ilerliyoruz cok şükür. Özellikle kaşar peynir ve muz cok tükettim
Seyma63_ irem532 maşallah canım Aşlah bağışlasın🥰yeşil mercimek hiç yemedim desem kuzum onu nasıl tükettin pilavını mı yaptın
irem532 Seyma63_ canım yeni gördüm kusura bakma. Erişte ile beraber çorbasını yapıp içtim ama pilavı da olur 😍
Ssdg Seyma63_ canım havuç suyu iç her gün 1 bardak kadar baya aldırıyor. Birde et yemekte iyi kilo aldırıyor
nnb2804 Seyma63_ süt cici bebe bal muz ben her gece bunları robotan geçirip içiyordum bebeğim 4 kılo doğdu