hiranurtas Bebekler_57 bende de aynısı var artık doğum yaklaştı olur sancı kasık ağrısı ben kalçalarımı his etmiyorum ya hayırlısıyla gelsinler inşallah bebişlerimiz 🥰🥰
hiranurtas UraSsmom kedimi görüyorum sizde bende aynısı olursa hiç şaşırman valla bskalım o gün ne olacak 😄
Mervergun hiranurtas ne zaman tarihi verdiler acaba siz mi sezeryan istediniz neye göre sezeryan verdiler
hiranurtas Mervergun daha tarih almadım canım ayın 25 de randevum var o zaman bakacaklar sezeryan benim isteğimle değil cnm 2 normal dogumum bir sezeryan dogumum var 3 de açılmam olmadı o yüzden oldum sezeryan bunda 2 ci sezeryan ı’m hakkımda hayırlısı buymuş 🥰
hiranurtas Elbu korkma canım ben de aynı senin gibi korkuyorum ama yapacak birşey yok öyle yada böyle çıkacak bebişler zaten doğum yapıyor sun bütün edişe korku gidiyor Rabbim o anda insana yardım ediyor hayırla gelsin bebişler🥰🥰
busraaa570 hiranurtas bebeğim iki hafta önden gittiği için tam tarih belli değil ancak sanırım 15-20 günümüz kaldı
hiranurtas busraaa570 hayırla gelsin bebişin inş cnm🥰 bende gidecem acaba gün verirmi doktor 33+1 deyiz
Elifyslglu Zeynepackgz ağlaya ağlaya yaptılar ama narkozunda etkisi tam geçmemişti değişik bir şeydi 🤦♀️
busraaa570 hiranurtas amin hepimizin inşallah 🙏 doktordan doktora değişiyor canım 35 36 dan sonra daha net söyler bebişin durumuna göre
Nigar_A hiranurtas evet. Allaha tevekkül edip genel isyeyeceğim çünki spinal sonrasındakı baş ağrısı ihtimalini göze alamam.kahve de içemiyorum midemi bozuyor.tekim yardımım sadece eşim. 2çocukla o ağrıya dayanamam.normalde bile migrenim varken dünyam kararıyor