Hhhzzzlll3545 serdenli bastaki kilo onemlii 😀sonucta 62 hamile kaldigin kilo ki doktorlarda oyle sayiyorr en bastaki kilonla ama iyi olmus o kadar kilo vermenn bende 4 kilo vermistim ilk zamanlar iyi olduu 😀 ama simdi ilk tartildigim kiloyla hesap yapiyoruz😀
Gizemyunusduman Merveprms bende 75le hamile kalmıştım ve ilk 3ay boyunca tam 11 kilo verdim hala hamile kaldığım kiloya dönmedim doktorum böyle dikkatli gidersen 78le doğurursun dedi
Eyslg serdenli hayır onu hiç sayma canım başlangıç kilonu baz al çünkü o dönem aşırı açlık ve mide hep boş
Rstasar elisakaraca001 doktorlar hep oyle soyluyor takma :) banada hep cok almisssin diyordu dr sonra baktim millet 20 kilo30 kilo almis onlara ne diyor acaba diye dusundum .Onlem amacli soyluyorlar dr lar cok kilo alma diye 😊
elisakaraca001 Rstasar aynen farkındayım ipin ucunu bırakmamam için yapıyo ama her gittiğinde aynı tepkiyle aynı konu olunca da sinir oluyo insan 😁
Arife3507 Hkhanim 27 haftadayim 8 kilo aldim daha dun 7 kilom vardi. Onlenemez şekilde kilo aliyorum nasil dur dicem bilemedim😂
Hkhanim Arife3507 bende ya her gun cıkıyorum terazıye 😅 gram gram artıyorum korku sardı ıcımı. Acaba son aya kadar daha da artarmıı
ezgali Arife3507 o vakitlerde ben de bir anda 4 kg aldım bir ayda. Ama toplamda 12-13 kg ile tamamlıyorum. Dönem dönem oluyor, canınızı sıkmayın ☺️
nnesliiihann 32 haftalığım 48 de gebe kaldim an itibari ile 6 kilo aldim 54 um suan . Hayalim 56 kilo olmak maximum 58 olmak istiyorum dogumda🤲🏻🤲🏻
nhlblr 25+4 8 kilo aldım valla son bir ay 4 kilo aldım çünkü annem burdaydı. Şimdi dengeli beslenmeye başladım tekrar🙏🏻
NimetDilmen Hkhanim 20 haftalık hamileyim 2 2.5 kilo almışım 😊 Bebeqim aliyo kiloyu daha 19 haftalıkken 400 qramdı paşam 😍