Betul29 Selam kızlar İkili tarama testinden sonra kan değerlerim yüzünden doktorum şeker yüklemesi yaptırmıştı açlık sınıra çok yakın çıkmıştı ama bir sorun olmayacağını dile getirip ileriki haftalarda tekrar test isteyeceğini söylemişti. Şimdi 24 haftalık oldum yaklaşık 10 gün önce de suyum fazlaydı doktora gittim şu an normale döndüğünü ama yine de tedbir amaçlı şeker yüklemesi istediğini söyledi. Çevremdekiler biraz moralimi bozuyor şeker testi yüzünden ama ben doktorlara güvenmek istiyorum 🥹 şekerim varsa ve ben bilmiyorsam bebeğim için daha zararlı olur çünkü🥺
Catperson Betul29 çevredekileri boş verin, biraz önce kek yaptım iki dilim yedim, şeker yüklemesinde alacağın şekeri çoktan tükettim mesela. Gebelik şekeri varsa onun vereceği zarar yükleme esnasında alacağınız şekerden daha fazla.
Betul29 Catperson de mi sonuçta o kadar şekeri zaten gün içinde insan ister istemez tüketiyor ekmek makarna patates tatlı şu bu. Sadece ikinci kere yapıldığı için biraz kendimi kötü hissettim 🥲
Catperson Betul29 suyun fazla ölçülmesinden dolayı ne olur ne olmaz diye istemiştir. İlkinde de sınırda çıkına. Sıkma canını kafanda soru işareti kalmaz, varsa bir sıkıntı da önlemi alınmış olur 😊
kvsrbrn 1 dilim baklava ile eş değer canım hiç mi almıyoruz gün içinde o şekeri fazlasıyla alıyoruz.Korkma yaptır en azından ona göre tedavi olursun çünkü bebeğe zararı oluyor şekerin ona göre dr diyet veya ilaçlar dengeler.Bende de var diyetisyen diyet önerdi iyiyim. Bebişin de aşırı kilo alımı durdu