beyzanuruzumcu8087 Kızlar çok şükür bugün aldım sabah 8 den beri dolanıyorum öldüm vallahi Eylül 18 e verdi Allah’ın izniyle sabah 06.00 da yatisim yapilicak inşallah dua edin lütfen korkuyorum 🥺💖
deryakrgz beyzanuruzumcu8087 bizde cuma günü alacağız galiba benim de o aralara denk geliyor 💕 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻
Gamze_recebim beyzanuruzumcu8087 kaçıncı haftadasin canım ben devlet takipliim 2 gün sonra 35 olucam doktorum hiç bişey soylemedi
Nz1 beyzanuruzumcu8087 benim de yarın yatışım yapılacak suni sancı ile doğum yapacağım inşallah sağlıkla kucağımıza alalım 🥰
23041988 Hayırlısı olsun sağlıcakla al bebegini kucağına inşallah benim çok yolum vardahs 7+3 haftadayız biz daha
beyzanuruzumcu8087 Gamze_recebim ben de devlet canım 34+1 haftalıgiz doktorum hemen halletti sağolsun ugrasmama gerek kalmadı son haftalarda
[silindi] beyzanuruzumcu8087 sağlıkla kıcağınıza alın inşallah 🙏🏻 benim ilk doğumum olacak sezaryen olacağım da o yüzden beni hangi gün alır acaba diye az çok tahmin yürütmek için sormuştum 34+5 haftalığım ben de benim doğumumda eylülün o tarihlerine geliyor az çok