Muazzez5050 Kızlar süreciniz nasıldı yumurta kaç mm olunca iğne vuruldunuz yada Kaç mm olduğunu öğrendikten kaç gün sonra iğne yaptınız bilgilendirirmisiniz Hamile oldugunuzu nasıl anladınız belirtileriniz nelerdi
Muazzez5050 Emrh benimde cumartesi günü doktor sol 18 mm 2 adet Sağda gelişmekte olan var dedi İğneyi pazartesi yaptırdı Ben pazar günü evde LH testi pozitif gördüm o yüzden geçmi kaldık ilişkiye diye korktum öncesinde hiç olmadı çünkü
Muazzez5050 Emrh Rabbim sizinde benimde tüm bekleyenlerin duasını kabul etsin kucaklarımız dolsun inşallah
Dygkyz Bu konuda hiç bir fikrim yok klomen kullanıyorum bitişi cuma günü ben de kontrol e gideceğim iğneyi de bul dedi ama acaba cuma günü mü yapacak yoksa hafta sonunu geçirecek miyim
Muazzez5050 Emrh gerçekten iğneyi bulmak çok zor hangi eczaneye girdiysek yok çekti elinde olupta vermeyeni Allaha havale ediyorum Zar zor bulduk
Muazzez5050 Emrh aslında 19 mm iyi bir büyüklük diye biliyordum ama işte her doktorun yoğurt yiyişi farklı oluyor Onlara uymak lazım
Dygkyz İğneyi çok zor buldum karaborsa yapmışlar yarın kontrol var bakalım inşallah yumurta istenen boyuta ulaşmıştır Allah tüm isteyenlere nasip etsin .
Dygkyz Doktordan çıktım kızlar benim yumurtalar 14 mm olmuş iğne için istenilen boyutta ulaşmamış Tekrar klomen hapa başladı cumartesi pazar kullan pazartesi günü bakalım dedi. Çarşamba ya kadar büyümezse olmuyor demektir dedi çok üzgünüm ya
Lovebaby27 Dygkyz evet canım 18 mm üzeri olursa öyle vurdurur iğneyi buzdolabında sakla ilaçlarına devam et zaten büyürler
Dygkyz Lovebaby27 birkaç tane var dedi ama biz en büyüğüne bakarız dedi en büyük olan 1 tane de olsa yetiyormuş.adetimin 5. Günü klomen verdi 5 gün sabah akşam içtim bugünde zaten son ilacımdı sabah 2 tane birden iç dedi 2-3 saatsonra gittim 14 mm olmuş hafta sonu da kullan pazartesi bakalım dedi