ZhraFatih Kzlar iki gündür vajinada yanma var lavobaya falan cktgmda yanıyo afedersnz yaşayan var mi nedeni ne olabilr ?😑
Yalinn8 ZhraFatih enfeksiyin ya da mantardir, kontrolleriniz sıklasmadi mi? Idrar testinde cikmadi mi bise?
Selim_Alparslan ZhraFatih mantar vardır canım benimdr öyleydi ebe baktı mantar olmuşsun biraz dedi doktorumda fitil verdi 3 gündür kullanıyorum bayağı söktürdü
Aleynaabirke ZhraFatih enfeksiyon olabilir doktoruna soylemen lazm doktor tek kullanimlik bi toz veriyor gece son tuvaletten sonra icip yatiyosun ben bi kac kere kullandm.memnun kaldm onu doktoruna anlat sana uygunsa verebilir
Aleynaabirke ZhraFatih bazi arkadaslarantar da olabilir demis benim doktorum mantar olma olasiligi bitirmek icin vajinadan kullanilan icinde 3 tane olan fitil vermisti akintim da coktu benm rahatlatti yani kaşıntı vs.
ZhraFatih Yalinn8 yook gecen hafta verdiim hiic birsey yoktu idrar testnde falan ama iki gundr yanma var
Yalinn8 ZhraFatih demek yeni yeni oluyor canim, cunki onlar yanma yapar, vajinada dii mi ama yanma idrar yaparken falan diil?
Yalinn8 ZhraFatih o da idrar yolu hastaligi, usuttuysen olmus olabilir, yanma yapar, idrarini yaparken agrir, ilac lazim
ZhraFatih Yalinn8 üşütmüş olabilriimm bakk 😑 iki gün once cuma veya cumartesi dsarisi cook soguktu afeedersn kıcim donmustuu üşümüştümm cook kalkp eve gecmemistiimm cook saol canmm
ZhraFatih Selim_Alparslan hmm anldmm canımm mantar nedenn oluyosaa bn hiic etrafmdakilerden duymamstiim mantari
Selim_Alparslan ZhraFatih üşütmeden hijyen olmamasından olur canım ama ben çok üşüttüm bankta oturmuştum soğuk aldı sanırım 😑 doğumun normal olacaksa tedavi olması lazım biran önce doktor bebeğe geçebilir dedi
Aleynaabirke ZhraFatih yok yok yakmiyo oyle yanici bi madde degil kremsi koudugun an erimeye basliyor zaten gece yatmadan once koyiyorsun o kadar