Fatmadamlasimay 36. Haftada hafif bele vuran adet sancısı doğumun habercisimi birde bebek aşşa doğru çok baskı yapıyor son yarım saattir
Arassinci Fatmadamlasimay ben 36+0 da Doğum yapmıştım o yüzden kendini dinle yalancı sancıda olabilir tabi sağlıkla gelsin inşallah
Yalinn8 Fatmadamlasimay 36/3 um benim de var gecen haftadan beri ama nst sanci falan da cikmisti, sen girdin mi yakin zamanda? Bi de artiyor mu siddeti agrinin?
Hmyr_ygt Fatmadamlasimay benim de aynı canım adet sancısı gibi bir de kalçam çok ağrıyır Çarşamba kontrole gidecem inşallah
Zgekomur Fatmadamlasimay o hissettiklerin doğuma hazırlık sancıları aynılarını yaşıyorum 34 haftalık hamileyim bende aşağı doğru bebeğin ittiğini düşündüğün şey ise rahim kasılmasıymış bebek itmiyor dedi
Fatmadamlasimay Arassinci amin inşallah gelsin istiyorum artık zaten 2 hafta önde dayanamıyorumda çok ağrılarım var sırtım kasıklarım dişim son 2 aydır çekmediğim ağrı kalmadı doğsun istiyorum 😊
Fatmadamlasimay Yalinn8 şuan kasılmam çok fazla var 32.haftamda nst girdim yoktu sancım ama şuanki hiç normal değil çarşamba kontrolüm var eğer geçerse beklerim geçmezse giderim bu gece
Yalinn8 Fatmadamlasimay evet evet gecmezse sıklasirsa sakin durma git, benim dogum sancisi olacak kadar cikmadi ama ciger gelistirici vuruldu önlem olarak, sıklasmasini ve siddetinin artmasini baz al dogum icin ama gecmezse de git önlem alirlar gerekirse
Varol Fatmadamlasimay gitmedim 2 hafta önce gitmiştim sanci artarsa acile gitcem 3.dogumum olacak ve 2.dogum siddetli bel agrısıyla acile gittigimde 5 cm aciklik olmuş
Fatmadamlasimay Varol benimde bu ikinci ve 1de hiç böyle şeyler olmamıştı 39+3de doğum yaptım bu çok farklı ya bilemiyorum hiç böyle kasılma ağrı hissememiştim bu haftalarda
Varol Fatmadamlasimay her hamilelik farkli oluyor 2 kızım var bu 3.erkek 1 haftadan beri cok arttı 36 olcam 12 den sonra