koseleyla Merhaba arkadaşlar 7 art 2 de ve 8 artı 2 de leke geldi benden önce kahverengi sonra kırmızı gibi ceviz büyüklüğünde doktora gittim düşük tehliken var dedi Duphaston diye bir ilaç verdi sabah akşam içeceksin dedi ama içmeme rağmen neredeyse her gün bu defa fındık büyüklüğünde leke geliyor yine çok korkuyorum ya başına gelen var mı
myangelson koseleyla ilaç kullanırken de lekelenme olabiliyor kahverengiyse korkmanıza gerek yok. Kırmızı veya pembe olmaması lazım ve sancı olmaması lazım. Bunlar yoksa korkmayın. Çünkü içeride kalan kanlar çıkıyor bir şekilde. Siz bol su için dinlenin kendinizi yormayın. İlk hamileliğimde düşük riskim varken doktor sürekli yatacaksin risk kalkana kadar demişti 1 ay yattım eşim yemek falan yaptı
cylnboran04 koseleyla bende yasadim kese etrafinda kanama alani var dedi progeston fitil kullaniyoum gece yatmadan cok sukur ondan sonra lekelerim kesildi
koseleyla myangelson aaaaaaa yok ben ufak işleri yapıyorum yemek bulaşık toz alıyorum 2 yaşında kızım var onunla ilgileniyorum falan kahverengi gibi leke kırmızı değil yok
Kukoss Ben 6. Haftada yasadim kanama sonra kanama alani… hep yattım ilaç kullaniyorum o korur demeyin yatin tuvalete kalkin sadece duzelicektir korkmayin siz yine onu beslemeye calisin guzelce ve yatarken sola yatin
myangelson koseleyla doktor demedi mi yatacaksin diye? Genelde çünkü istirahat veriyorlar düşük riskinden dolayı. Temizlik falan yapmayın bir süre yatıp dinlenmeniz lazım
koseleyla myangelson valla bende süpür sil toz al yemek yap çamaşır as falan yapıyorum her işi neyse artık yapmayım bari
koseleyla cylnboran04 ya bu gittiğim doktor hiç öyle bir şey söylemedi kalp atışını dinletti bebek gayet iyi dedi ama leke geliyorsa düşük tehliken vardır dedi duphaston içeceksin dedi offf olmadı bende progestanın hapını alıcam ya bu hap işe yaramadı
cylnboran04 koseleyla progestan cok etkili dusuk tehlikem var surekli uzanamiyoum gunluk ev isi yapiyorum birde okullar aciliyor cok zor banada hic dinlen ayaklanma demedi
ruyagrn koseleyla dun sabah bende doktora gittim kahverengi lekelenmelerim.oluyor kalp atışı falan hersey iyi ama düşük tehliken var biraz dedi bu ilaci verdi bana da . Kendini yorma egilip kalkma biyere uzanma ağır taşıma vs dedi ama.4 yaşında kızım var ister istemez oluyor cocuk var diye de temizlik yapmamazlikta olmuyor napacagimi.sasirdim bende
skaya0637 Düşük tehlikesi var dediyse eğer, ev işi bile yapmaman, bişeyleri kaldırmaman ya da bi yerlere uzanmaman gerekiyo. En ufak örneği; raftan bardak tabak almak için uzanma eşin yapsın
koseleyla skaya0637 saolsun yardım ediyor valla hakkını inkar edemem şimdi yok yok artık hep uzancam 😂🙏🏻
koseleyla ruyagrn benim de 2 yaşında kızım var hiç durmuyor öğrenme çağrı sürekli oyun istiyor e tabi temizlik yemek falan neyse ki anlayışlı bir eşim var işten geldikten sonra o süpürüyor çamaşırları asıyor falan ben de lavaboları yıkıyorum çok yormıcam kendimi
ruyagrn koseleyla ya benimde esim yapma ben isten gelince yaparim diyor ama cok gec saatte geliyor işten birakmakta istemiyorum kendisine. Annem sağolsun arada gelip yardimci oluyo