ilayda_2309 Kızlar eşim aşırı derecede ateşleniyor ılık duş aldırdım sabah balkona serin havaya çıkardım biraz düşmüştü akşam üzeri tekrar yükseldi acilde serum taktılar düştü geldi şimdi tekrar yükseldi yine duş aldırdım düşüyor sonra tekrar yükseliyor biraz nemli bezle aldım ama daha iyi gelecek şeyler var mı acaba
2melekannesi_ ilayda_2309 ben bebeğimr ayak altına limon sürüyordum o baya etkili oluyor yetişkinlerde de işe yarar sanırım bir deneyin isterseniz geçmiş olsun
irmm388_ ilayda_2309 çok geçmiş olsun bende eşim ateşlenince bolca terletirim üstünü felan örterim terledikten sonra soğuk suyla duş aldırırım
Ayseguls_baby ilayda_2309 canım inatçı ateş enfeksiyondan oluyor. Enfeksiyon var mı yok mu diye bakıldı mı acilde?
aylin_a Ayseguls_baby grip influenza da olabilir ve kanda çıkmaz . Tabi antibiyotik de yaramaz bu durumunda
Ayseguls_baby ilayda_2309 keşke bi kan alınsaydı canım eşimde aynısı olmuştu inatla ateşi düşmüyordu hem serum takıldı hem de kana bakalım demişti doktor, enfeksiyon çıkmıştı. Antibiyotikle düzeldi
aylin_a ilayda_2309 eğer bakterial infeksiyon değilse antibiyotik işe yaramaz . Keşke influenza testleri yapsalardı acildekiler
Sedefyrs1101_ Benim eşimin de öyleydi 2 hafta önce, hastanede hep iğne serum verdiler daha sonra polikliniğe gittik özel bir hastaneye. Kan tahlil leri yapıldı enfeksiyon çıktı kanında 4 gün hastanede yattık bence bir doktora götürün geçmiş olsun🙂