Elfysrbl 25 haftalık gebeyim aşırı sıcaklar da çok bunalıyorum canım serin şeyler istiyor Beypazarı maden suyu meyveli olanları içebilir miyim ?
ipek63yldz_ Elfysrbl 28 haftalık hamileyim illa günde 1 tane içiyorum çok şükür de bir sorun olmadı 🙏🏻🤲🏻
1ErkekkkAnnesi Elfysrbl bende magnezyum açısından hergün 1 tane sade soda içiyorum içmeye çalışıyorum içebilirseniz sade için daha iyi ama meyvelininde bir zararı olacağını düşünmüyorum 28+1 haftalığım
maviportakal_ Elfysrbl meyveli değil sade içmelisin ve benim bildiğim kadarıyla beypazarının sodyum oranı yüksek pek tevsiye edilmiyor
ipek63yldz_ Elfysrbl İlla her gün meyveli içmiyorum ama sade limonlu elmalı o an evde hangisi vars onu içiyorum yani 🤗 bence sorun olmaz mide yanmasına bire bir çözüm 👍🏻
melsaanne Elfysrbl genelde sade içmeniz lazım ama arada sırada meyvelide içseniz sorun olmaz. Birde magnezyum miktarı açısından ya Avoya marka ya da Kızılay Erzincan tüketmenizi tavsiye ederim Beypazarından daha yüksek çünkü oranları☺️
sevdaa0606 Benimde canım aşırı asitli şeyler istiyor doktora özellikle meyveli soda içebilir miyim diye sordum çünkü sade soda içemiyorum o da içebilirsin sorun olmaz ama çok içme tansiyonu yükseltir dedi
prvn99 Elfysrbl çok şekerli sade içsen daha iyi bir soda da 9 küp şeker var çocuğa gereksiz şeker yüklemek istemiyorsan sık sık içme
Efendininannesi Elfysrbl bende özellikle sordum doktora sade maden suyu içemiyorum meyveli içebilirmiyim diye önermiyorum sade olana limon sık iç dedi bir sorun olurmu sanmam ama sade olan daha faydalıdır diye düşünüyorum