Bucuruk85 Kızlar 31 haftalığım sabah bi uyandım boğazım yırtılıyor burnum akıyor gözlerim şiş sabah beri limonlu ballı su kivi ananas yiyorum ama boğazım bir türlü yumuşamıyor ne önerirsiniz 😣
Burcusaydam Bucuruk85 geçmiş olsun direk baldan kaşıkla olmazsa su bardağının içine yarım limon sıkıp 1 kaşık bal koyup kaynar su dök hafif ılıyınca iç çok kaynar içme. İnşallah işine yarar
Milas9 Bucuruk85 ben de aynı durumdayım 36 haftalığım sıcak süte bal karabiber koyup içiyorum Boğazı rahatlatıyor deneyin derim.
doruknaz Bucuruk85 vakit kaybetmeden iltihaba çevirmeden daha da kotulesmeden bi doktora görünün bence. acilden bile gris yapsanız en azından bi serum ağrı kesici falan takarlar rahatlatır sizi.
Berra16 Ayva elma portakal limon çubuk tarçın çaydanlıkta suyla kaynat suyunu iç iki üç gün boyunca bana çok iyi gelmişti
Burcusaydam Bucuruk85 bende yeni grip oldum bir kaç gün parolla idare ettim ama artık nefes alamaz hale geldim kulaklarım ağrımaya başladı sancıdan duramadım kulak burun Boğaz’a muayene oldum hem sinüzit hem orta kulak iltihabı hem Boğaz enfeksiyonu geçiriyormuşum antibiyotiğe başladı doktor geçmezse iğne tedavisine başlıcaz dedi kesinlikle bir kbbcıya git Boğaz’ımdan her yerime vurdu iltihap keşke en başta gitseydim
doruknaz doruknaz ben 27. haftamda aynı grip oldum umursamadım evde geçirmeye çalıştım ama hiç birsey fayda etmedi . 2 hafta sonra gittim doktora iltihaba çevirmiş dedi. düzelmiş gibiydim . troid için dahiliye ye gitmiştim gitmişken söyledim. kontrol etti. 1 hafta antibiyotik tedavisi gördüm. ondan dedim . evde geçirmeye calisma hastalık düzelmiş gibi gorunsede vücutta iltihaba çevirebiliyor bir doktor â görün diye. tabi yine sen bilirsin durumuna göre. sonuçta her insanın bünyesi bir degil ama tedbir almakta fayda var.
Crnerkn Bucuruk85 Bence en iyi gelen şey taze zencefil rendeleyip sıcak suda biraz beklet 3-5 dk sonra iç, baya yakıyo boğazları ve doğal yoldan dezenfekte ettiğini hissediyosun resmen. İçine de biraz limon sıkıp bi kaşık bal, direk rahatlıyosun👍