Annemidedinsen Nnb ultroson çokta sağlıklı bir şey değil ne kadar az o kadar iyi aslında yurt dışında bizim ülkemiz kadar bile sık değil. Evet insan merak ediyor ama belirli riskler olmadığı sürece gitmemek en güzeli
Yenibirannee Nnb benim 3. gebeliğim olduğu için bazı test haftalarını biliyorum o yüzden bende hep 2 ayda 1 gittim zaten aynı doktorum biliyor 2 cocukla zor gıdıyorum. ama şimdi 28+3 olduk gittikçe daha sık giderim sona yaklaşıyoruz artık.. ama ilk gebeliğimde sürekli doktorumun çağırdığı zamanlarda gittim
tugceelaa Nnb bana çok uzun geliyor ilk haftalarımda kanama sebebi ile her hafta gittim kanamam kesilmişti kanama alanım yoktu sonra 2 hafta da gir göreyim dedi şimdi 3 haftada bir gel diyo bugün gittim bi daha seni 3 hafta sonra göreyim dedi yani bilemiyorum dayanabilirsem 3 hafta dayanamazsam 2 hafta sonra dedim ben duramam o kadar süre bana 3 hafta bile uzun geliyor 😂
nurssmom Nnb bence çok uzun bir süre. Kontrol sıklığı sağlık durumunuza göre değişiyor. Bazen her hafta gitmek zorunda kalıyorum ben bazen 15 günde bir. Ama genelde 3 haftada 1 gidiliyor
Nnb Annemidedinsen doğru söylüyorsunuz aslında ama doktorlar böyle 1 ayda bir çağırınca insan gitmeyince tedirgin oluyor
Tazeanne2016 Hamileliğin neresinde olduğunuzla ilgili başında sorun olmayabilir ama yapılacak bazı testlerin zamanını kaçırmış olabilirsiniz , hamileliğin sonuna doğru da 7 hafta ara vermek çok fazla bence
Nnb Tazeanne2016 22 haftaliktim gittiğimde. Şuan 27 haftaligim . Randevum 6 eylülde . 29 haftalık falan olacağım sanırım. Fazla mı sizce 😔
Tazeanne2016 Nnb detaylı ultrasona girmişsinizdir belki , genel anlamda kilo alımına , gelişim durumuna falan bakılıyor o haftalarda en kötü ayda 1 kontrol olursa sizin içiniz rahat eder , bana 3 hafta bile çok geliyor özlüyorum ben ☺️☺️
Nnb Yenibirannee bende normalde aylik gidiyordum , şeker yüklemesi yaptırmak istemediğim için bu bikaç haftayı es geçtim , eylülde de şehir dışına çıkmayı planliyorduk o zaman kontrole gideyim diye düşünmüştüm, ama şöyle bi hesapladım 7 hafta çok gibi geldi bi an
tugceelaa Tazeanne2016 yalnız olmamak iyi geldi 😂 3 hafta çoook oğlumu görmek istiyorum diyorum hep 😂
Nnb nurssmom benimde 10 günde bir gittiğim bile oldu . Sanirim ondan sıkılmış olmalıyım, aralığa hic bakmadan randevuyu almışım. Böyle sık sık gidip bir anda bh kadar gitmeyince de bi tuhaf geldi işte 🥲
cdss Nnb ben de en son 10 temmuzda gitmiştim bana 24. Haftada görüşelim dedi o da eylüle denk geliyor , ama bu arada detaylıya da gittim sanırım o yüzden böyle dedi . Yoksa ayda 1 çağırıyordu