Yakamoz20 Denizz4 makarna gelişti bebek normal mümkün değil acil doğjm olduğunda dönmesini bekleyemedik
Mavro 36 haftaya kadar hep makat gelisliydi. Bol su içtim gebeliğin başından beri yoga plates yürüyüş yapan biri olarak söylüyorum tansiyon ve gebelik şekeriniz varsa çok dikkatli olun. Benin suyum bitti ve hiçbir belirti vermedi. Kontrol de rastgele öğrendik ve acil sezeryana alındım. Rabbim bize kavuşmayı nasip etti. Biraz daha geç kontrole gitseydim. Karnım da ölecekti.
Denizz4 Şöyle ki çok hareketli bir bebek , 36 da pozisyon aldı yani döndü , 37 de tekrar ters döndü , bugün 38. Hafta kontrolüm vardı yine pozisyon almış çok şükür 🥹 herhangi bir hareket yapmadım dönmesi için Hazaldmrhn
Denizz4 Hazaldmrhn sizin kaçıncı hafta şu an , doktor doğum yapacağınız gün bile pozisyon alabilir korkma demişti bana
Hazaldmrhn Denizz4 benimki şuan 33 haftalık ama 35ten sonra dönmesi zor diyorlar yeri daraldığı için. İlk doğum normal oldu ikinci sezeryan olursa üzülürüm
patateslimanti Benim oğlum 38. Haftada ters döndü doktorum sezeryana alayım dedi ben beklemek istedim 39 da dönmüş biraz bekleyelim bakalım dedi 40. Haftada doğum pozisyonuna geldi ama kanalı bulamadı en son kaka yaptı acil sezeryana alındım. Doktorum son anda dönen çocuktan hayır gelmez demişti bana. Ama sizin daha gününüzü doldurmanıza varmış dönüp kanala girebilir
Denizz4 Hazaldmrhn inşallah döner ve sezaryene gerek kalmaz, Rabbim kolay bir doğum nasip etsin inşallah hepimize 🤲🏻🌸
Mrvmrv78 Denizz4 bende 32 haftadayım hala makat geliş düzelir mi bilmiyorum bide doktor sürekli makat geliş bebek yüzünü göstermez ayakları yüzünde olur diyo kesiştirip atıyor yüzünü bile görmedim 23. Haftadan bu yana
alyahanimm Haftadayım şuan baş geliş. Önceki haftalarda bi baş aşağıydı bi makat gelişti her hafta dönüyordu. Dönmez diye bir şey yok doğum zamanı dönen bile var
Hazalert Denizz4 benim bebeğim 35.haftada dönmüştü hatta bende dönmez galiba sezeryan olacağım diyordum
Denizz4 Ys35 ay Allah korusun , inşallah öyle bir durum yaşamayız , gerçekten çok hareketli benim kızım da 🥲
araspoyraz Denizz4 Son haftalarda belli olur canım sen düsünüp çok stres yapmamaya caliş, bebeğin ve senin sağlığıniz yerinde olduktan sonra herşey düzelir