Yakamoz20 Kirmizibalikgolde benim beta 700 çıkmıştı tam 2 gün sonra foktora gittim minicik kese görüldü vajinal
ozlembasakz Kirmizibalikgolde 4+3 de gitmiştim değerim 5 bindi ama gozukmedi 5+6 da gittim kese de bebekte gözüktü
Aygunirmm 5 haftalık gittiğimde kesenin büyük ihtimal oluşmadığını haftaya gitmem gerektiğini söylemişlerdi. 4 hafta erken olabilir diye düşünüyorum 🌸
gebesbiranne Ben 7 haftalık hamileyim adetime göre kese gözüküyor ama bebek gözükmediği için haftaya gideceğim kişiden kişiye değişiklikte gösterebilir bu durum bilmiyorum
nidosh Perşembe cuma gibi gitseniz gözükür muhtemelen karından yine de 5 haftada gitmek daha iyi. Ben 5+4 te gittiğimde doktor çok küçük erken gelmişsin demişti kese gözüktüğü halde
ozlembasakz Mervezzz ben adetten önce öğrendim 300 ile 2 gün sonra yani adet günüm de 1050 oldu 2 gün sonra 5000 oldu ikiz mi bilmiyorum 8+3 üm 10 gün sonra doktora gideceğim sadece ilk öğrendiğimde gittim onda kalp atışı duyuldu
asil15 Kirmizibalikgolde canım 4 haftayı 2 haftalik diye düşün goremeye bilirsiniz 1 hafta yada 10 gün sonra gitmeniz dahi olur.
Busraaaakkk Kirmizibalikgolde ben 4+0 da gittiğimde göremedik 2 hafta sonra çağırdı 6.haftamda keseyi gördük 8+4de de kalp atışı duyduk