Irem198 Karın bölgesine kramp girer mi rahimde kısmına egilmistim dogrulamadim fena kramp girdi oturunca düzeldi yaşayan varmi
Zelis_ozdrgn Irem198 canım bebek büyüdükçe oluyo tabiki ilk günler de olur ama üst seviye bi ağrı olmaz olursa doktoruna danış
Mzgnn0234 Irem198 bu tarz şeylerin olması çok doğal. Sanırım ilk hamilelik, bu tarz durumlarda çocuk yavaş yavaş büyüdüğü icin rahimde ağrı kasılma kasik agrilari hepsi çok normal . Eğer anormal bir durum olursa vücut bunu belirtiyor zaten. Korkmayın.🥰
Irem198 minik3509 bana lavabodayken kramp girdi karnım dik duramadım oturunca düzeldi sizin nasil oldu acaba
Myyfamily Irem198 benimde ilk başlarda iki üç defa öyle olmuştu çok hızlı kalktığımı falan da hatırlamıyorum ama siz yine ani hareketlerden kaçının
minik3509 Irem198 bana ara ara kramp giriyor adet olucakmışım gibi bi sancı giriyor doktorum normal rahim büyüyor demişti çok şiddetli değilse ve kanamanız yoksa sorun yoktur inşallah
Myyfamily Irem198 anladım canım istemsiz olmuş sorun olacağını düşünüyorum olsaydı kanama tarzı birşey yasardiniz
bilgedenizokaribal Irem198 normal regl ağrısı gibiyse normalmiş. Çoğu kadında oluyormuş. Ama şiddetli normalin üstü bir ağrı ya da kramp durumunda acile gel demişti benim doktorum