Zelis_ozdrgn zuzummmm kramp vs varsa kullanılır canım ama benim kramp 17. Haftada oldu o zaman başlattı doktorum
annesininincitanesi zuzummmm Doktorunuza danışın ama ben de ilk öğrendiğimden beri içiyorum içilmesi tavsiye ediliyor.
Lmnakdnc zuzummmm 33 haftayım magnezyum kullanmadım kramp sorunu çok yaşamadım eğer krampınız varsa doktorunuza danışarak başlayın
Zelis_ozdrgn zuzummmm aay çok zor benimde var canım kullan magnezyum faydalı ama ilk haftalar benim doktorum günde bi tane sade soda içmemi söyledi sonra başladım magnezyuma inşallah tez zamanda geçer 😍
zuzummmm Zelis_ozdrgn doktorların hepsi ayrı konuşuyor ya kimisi ilk haftadan öneriyor kimisi hiç önermiyor kimisi de ortasında öneriyor napacagımı bilemedim
Aygunirmm 32 haftalığım şuan. Doktorum hiç başlamadı. Tavsiye etmediğini söyledi. Diyetisyen arkadaşım da önermediklerini söylemişti 🤷🏻♀️ kramp sorunum olmadı aşırı.
Aygunirmm zuzummmm doktorum başlamadı bana. diyetisyen arkadaşım süte kakao katıp içebileceğimi sütten kalsiyum kakaodan magnezyum takviyesi alabileceğimi söylemisti. Onu yapıyorum 🤷🏻♀️
Miniginannesiiii1111 zuzummmm ben sanırım 16. Haftada başladım 28. Haftadayim doktorum doğuma kadar devam dedi bacak krampları oluyordu bende
Uyarfatma Miniginannesiiii1111 Bende kramp falan hicbsy yok bu konuda doktora da şikayetim olmadı ama yazmış kullanıyorum bide doğuma kadar kullanmam gerektiğini söyledi yani anlamadım iyi birsey değil mi ki bu magnezyum
tirtil_06 Bacalarınızda ağrı oldugu zaman doktorlar başlıyor bacaklarımızda ağrı vs yoksa bence kullanmak gereksiz gibi geliyor
Leontiine zuzummmm 20. Haftamdayım doktorum bugünki kontrolde yazdı. Önceki haftalarımda sorduğumda krampların başlamadan yazmayacağım demişti. Başladığını söylediğim gibi yazdı hemen
DuruDefne_mommy zuzummmm kalçamdaki ağrıdan ve kuyruk sokumumdaki ağrıdan dolayı 24.hafta başladım.Daha öncesinde hiç ağrım olmadığı için kullanmadım
hulya10 zuzummmm ben öncesinde migren için kullanıyordum onun için istemiştim ama 3 ay olabildiğince folik asit dışında bir şey kullanma dedi o yüzden sonrasında başladım