AYsegulusal Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum arkadaşlar her akşam bi tane göbekten yapıyorum 12 haftalık oldum nasip olursa doğumdan bir hafta öncesine kadar kullanacak mişim ama göbeğim çok ağrı yapmaya başladı hareket lerimi kısıtlıypr artık kol veya bacaktan vur dediler ama korkuyorum etkisi az olur diye siz nasıl yapıyorsunuz kol veya bacak da göbekte ki gibi etkili mi farketmez mi yoksa aklım çok karışık haftaya doktor Ä soracağım şimdilik kullananlar dan tavsiye istiyorum
Sezenay AYsegulusal 31.haftamdayım artık çok hareketli olduğu için uzun zamandır göbekten vuramiyorum. Bacaktan vuruyorum aynı etki. Başarım mosmor ama az kaldı 🙄
BBusraa AYsegulusal 28e kadar göbekten vurdum. 28sen sonra bacak doktorum kendisi bacak dedi hatta 😌 Etki olarak aynı merak etme
Seda5892 AYsegulusal canım ben bacağa geçti iğne göbeğime girmiyordu ondan dolayı Etkisi az olsaydı kesinlikle göbekten yapılacağını söylerdi doktorlarımız Bana göre en rahat yer göbek idi bacakta canım çok yanıyor
Yilmazhavva Bna doktorum 24. Hafta başlamıştı 10 tane kullandım sadece diğer ay randevuya gittiğim de yani 28. Hafta da doktorum iğne etkisini göstermiş demisti kolumdan yapıyordum ben karnım büyüdüğü için ordan yapamıyordum yalnız bacaktan yapılmıyor bu iğne sadece göbek ve kol diye biliyorum ben hemşire öyle demişti
Bernam50 AYsegulusal kol daha iyi oluyor karin ve bacak biraz daha acıyor etkisi de aynı sonuçta hepsi bebeğe gidiyor
Zhlcnr AYsegulusal AYsegulusal canım sadece göbek ve koldan yapılıyor donusumlu olarak göbek kol yapabılırsın bende kullanıyorum 21 haftalık oldum
Tomurcuk18 AYsegulusal 27 haftalığım gebeliğimin basından beri kullanıyorum. Hep göbekten yapıyoruz tek bir kez eşim yoktu o gün arkadasım kolumdan yaptı. Ama en rahat yer göbek, kol çok acıyo 😔 doktorumda son güne kadar göbekten devam dedi. Göbek kol bacak dönüşümlü yapabilirsin, üç yerden de yapılıyor aklında soru işareti olmasın.
Fatley Tomurcuk18 siz de Bülent beye gidiyorsunuz değil mi ? Bende iğne oluyorum da göbekten başka yere izin vermiyor sanırım
AYsegulusal Tomurcuk18 kol dan yapınca hareket İ kısıtlıypr mu çalışıyorum hep kol işi ondan korkuyorum kol Ä ama naapsam bilemedim
tugce4161 AYsegulusal 37 haftalık oldum çok şükür benim doktorum doğuma kadar karnından dedi kol bacak izin vermedi karnından daha iyi dedi bilmiyorum zorlaniyirm ama benimde 39. Haftada kesilip iki gün sonra suni sancı verilecek
Tomurcuk18 Fatley Bülent Kars’a gidiyorum evet. Evet yapabildiğin kadar göbekten devam dedi. Onun sebebi de kol ve bacak çok acıyo ve sonrasında ağrı yapıyo diye. Başka bir sebebi yok.
Tomurcuk18 AYsegulusal Göbeğe göre daha çok acı ve agrı oluyor evet 😔 ama göbekten yapamazsan mecbur kol ve bacaktan yapcaksın canım.
Hanife_ AYsegulusal hamileliğin başından beri kullanıyorum hiç göbekten yapmadım etkisi aynı 8 aydır koldan yapıyorum
Fatley Tomurcuk18 ben daha 23 haftadayım bu ara çok morardı karnım da bakalım ne olcak böyle:) sağlıkla gelsinler de herşeye katlanırım diyorum artık
Tomurcuk18 Fatley İğneyi yavaş batırıp yavaş enjekte edince morarmıyo canım. Ben her gittiğimde Bülent bey gel bakalım göbeğin ne vaziyette diyo 😂 ama şükür şimdiye kadar çok morluk olmadı 2 kez falan morardı geçti.