Cakalllsebahat-0 adatuna ben halsiz değil aksine daha enerjiğim hamileliğimin başından beri illa ki bel agrısı nefes darlıgı var ama her gun mutlaka evde yogun tempo yapacak bir iş bulurum yatınca daha çok sıkılıyorum
adatuna Cakalllsebahat-0 çok yoğun kusma ve bulantı yaşıyorum hala belki benimki ondandır darısı bana inşallah
Esraerdgn95 @Cakalllsebahat-0 ilk gebeliğim +13 kilo aldım. Bebeğim 3287gr 50cm. 2 hafta ileride gelişim olarak. Şuanda 37+6 🌸 erkek bebek bekliyorum 🩵
Neeikincimii Cakalllsebahat-0 ilk gebeligimde 35 kilo almıştım 🤭 şuan 19+5 im ilk haftalarda 8 kilo vermiştim 3 ünü geri almışım ama hala hamile kaldığım kiloya göre -5 im 😂
Zeynepbagci1 69 kg ile hamile kaldım çok iştahlıydım 100 kg olurum derken bulantılar başladı 56 kg düştüm 18 haftalık hamileyim hala iştahsızım ama ona rağmen bebiş iyi çok şükür ki. Kilo alamıyorum sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum 😅
Ranni Cakalllsebahat-0 geçen hafta 90 ile doğuma girdim şuan 81 kg. İki çocukla 1 ayda eski kiloma dönerim gibi 😅😅
Annekuzusu123 Cakalllsebahat-0 şu an yarın 33 olucam Allah izin 12 kilo aldım bebeğimin karın çevresi 1 haftada geriden geliyor o sorun değil dedi beslenmene dikkat et o fark kapanır dedi en son 32 de 1900 dü şu an bilmiyorum 33+5 de kontrol var o zaman görürüz Allah izin verirse