Yarenasel Kizlar idrar yollarında iltihao var sanirim tuvaletimi yaparken cok agri ve yanma oluyor simdide bobreklerim ağrıyor idrar yolu iltihabi bobreklerde agri yaparmi parol içsem keser mi
Annekuzusu123 Yarenasel sana tafsiyem bu sebepten 18 gün hastanede yattım yine var ama az eskisi gibi çok değil turna yemişi ye dut kurusu çayı iç günde bir defa bol su iç iç çamaşırını günde bir de olsa değiştir pamuklu giyin
bebekananas Ben de gebeliğin boyunca çok fazla idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve defalarca hastanede yattım size tavsiyem doktora gidin ve antibiyotik başlasın daha sonra çok fazla ilerleyince hastanede yatış veriyorlar
Yarenasel bebekananas dun doktruma soyledim bana sadece krem vermis yarin saglik ocagina gitsem o yazarmi birde sizinde bobreginizde agri yaptimi
bebekananas Yarenasel evet tuvalet iştenceyti ve değişik bir ağrı sancı ve ıkınma hissi geliyordu bir damla tek idrar geliyordu . Onu yapacağıma ölseydim diyordum 1 hafta yatış yaptılar erken doğuma karşılık ciğer geliştirici falan vurdular
bebekananas Yarenasel 24 haftadan doğum yapana kadar yani 40 haftaya kadar çektim malabif ayda 2 kere 4-5 gün hastanede yatıyordum