1903kartalice Bazi akrabalarin düğünleri oldu bizde altin takmistik 4 ay sonra bebegim dunyaya gelecek ona altini geri getirip takarlarmi yoksa cocugumun 30 yil sonraki düğününü mü beklerler
ipekmom_ 1903kartalice yani düğünü beklerler mantık olarakta evlenince kim ne takıyorsa karşıdakş evlenince onu takarlar, ya da siz evlenince onlar ne takmıştı sizde ona göremi taktınız? Eğer sizden sonra evlenmiş bile olsalar aynı değerde takacaklarını düşünmüyorum heleki bu devirde.. gram bile takmak çok zor artık
aleyna16555 1903kartalice aslında kim ne takar bilmem ama benim kayınvalidem kaynının kızı doğunca bilezik takmışlar onlarda bizim düğünde taktı büyük ihtimalle ona sayarlar sizde de böyle olursa şaşırma
1903kartalice ipekmom_ bizde borc oluyor aynisi takiliyor ama esimin tarafi oyle degilmis hediye olarak goruyorlarmis Ozaman ben bebegime ne getirirlerse aynisini onlarin cocuklarina gotururum altin takmam
ipekmom_ 1903kartalice borç olur ama aynı şartlarda takarlar, sizde bebeğinize ne getirirlerse onu takarsınız onların bebeği ine
Asortikhanim 1903kartalice çok samimi değilsem akrabam yakın değilse altın takmam ama taktığım arkadaşlarıma da beklentiye girmeden taktım takarım yöreye görede değişebilir gerçi