CekirdekAilem41 Kızlar kendimi bildim bileli hep bi kızım olur falan demiştim öyle hissediyor ve istiyordum 16. Haftaya kadar da hep kız isimleri düşünmüştüm. Bebeğimin erkek olduğunu öğrendik detaylıda da kesinleşti. Ama hiçbir isim bana güzel gelmiyor bildiğiniz güzel erkek isimleri var mı 😭
myangelson CekirdekAilem41 bende beğenmiyordum kolay kolay 🥲 eşim Egemen veya Görkem isimlerini buldu Görkem i seçtim o kız ismi falan dediler yanına Ege ekledik Ege ismini de ben beğeniyordum 😄 İlk bebegimin adı da Yağız Alp 🤍
Ozgekiz CekirdekAilem41 oğlumun ismi Selim, hamile olduğum minnoş kardeşinin ismi Melih 🥰 iki ismi de çok severek koydum. Evet ben seçtim. Kızımız olsaydı babası secmisti😄
Zlyha58 CekirdekAilem41 al bende de o kadar tamam bu olsun diyemiyorum hiç bir isme bir oğlum daha var Aybars buna da Göktuğ dedi eşim ama bilmiyorum emin olamıyorum 😃
burcuo CekirdekAilem41 Ben kız da olsa erkek de olsa Deniz ismini vermek istemiştim hep. Erkek olunca eşim Alp de eklemek istedi. Hem cinsiyet belirlemek hem de soyadımızla birlikte aynı isimli çok kişi var diye 😊 Ayrıca hem Türkçe hem de yurtdışına gitse de zorlanmayacağı isimler diye düşündük. Deniz Alp oldu. Kızımın ismini de oğluma seçtirdim 😊
forestxx Atlas, Ayaz, Göktuğ, Kerem, Yağız, Tuna, Aras, Barlas, Selim, Karan. İki isim düşünüyorsan geleneksel ve modern bir arada güzel olabilir ☺️
CekirdekAilem41 Zlyha58 gerçekten öyle beğendiğim ama kararsız kaldığım isimleri minik kağıtlara yazıp Kura çekicez eşimle
forestxx CekirdekAilem41 rica ederim 😊 benim cinsiyet öğrenmeme çok var. Ama zor bir karar gerçekten inşallah içinize sinen bi isim bulursunuz 💓
Zlyha58 CekirdekAilem41 en sonunda benden kızıma öyle seçtireceğim ama beğendiğim isim yok metehan ve göktuğ sadece
Emlly CekirdekAilem41 ayyy aynı ben iki kızım var çok rahat şekilde bulduk şimdikini cinsiyetini bilmiyoruz ama kiz olursa yine bi kaç tahminlerim var ama erkek için hiç yok bütün erkek isimleri herkes de var gibi geliyor 🤣