Mor-kelebek happyboy_ oda çok tatlıymış gerçekten rabbim kalbinize göre versin bir sonrakine inşallah 🤭💕
rmysayldrm @mervegunerr benimde annem 10 lu hastane çıkışı bebitofdan almış bende ayrı isimli trendyoldan yaptırdım 6 lı müslim kumaş seti insta.bebe.giyim tavsiye ederim setleri de kumaşı da çok güzel yaptırmak isterseniz bu sayfadan yaptırın bence 🥰
Mor-kelebek happyboy_ ya çok mu iyi kumaşı 😇❤️ benimki bugün basımda yarın kargoya verilir inşallah bekliyorum bakalm
happyboy_ Mor-kelebek yani bebek kıyafetlerinin kumaşı genelde aynı pamuklu yaşadığım ilde e bebek dışında bebek kıyafet satan yer pek yok bir düşüncem almak ama bilmiyorum 😃
happyboy_ Mor-kelebek ben kuzenimin tavsiyesi üstüne aldım rengi atmıyor hala battaniyesi önlüğünü kullanıyorum dedi bebek odası kurulunca yıkamaya başlarım inşallah atmaz 😁
Mor-kelebek happyboy_ inşallah canım birde Instagram da bebeday var bak önceden oradanda bişey almıştım öyle karşıma çıktı bakabilirsin o sayfada 🤭😇
ikimelekannesi___ mervegunerr istanbuldaysanız rami sosyete pazarı derim uygun fiyatlı mükemmel ürünler var
mervegunerr ikimelekannesi___ yaa çokta yakın aslında bana ama o kadar ağırlaştım normal alışverişi bile nasıl yapıcam bilmiyorum pazara hiç gidemem sanırım🥺