Tunis 37+2 gunluk gebeyım.sabah hafıf yeşılımsı yapıskan akıntım oldu.suan 4 saat oldu beklıyorum sancım falan yok.acaba doktora gıts3mı bkles3mmı bılemedım kızlar.
KezbanAyhanKorkmaz Nişan kanlı olmaz mı ki? Yeşil renk başka birşey olmasın bi doktora git canım belki kakasını filan yapmıştır
Tunis Anladım canım.bıraz arastırdım ıllq kanlı olmasına gerek yokmus boylede olabılıyormus.yatıeımı yqparlar dıye 3vde sancı c3km3k ıstedım o yuzd3n b3klıyorum.
YamurKarabulut Tunis bende de gece oldu kanlı su gibiydi . Sabanda kıvamlı daha açık renkli bişey geldi . Doktorumu arayıp sordum nişan dedi. Evde anacılarını takip et haberleşiriz dedi. Ama ağrım felan YÖK nst de çıkamadı
Tunis Benımd3 agrım falan yom bnde evde olsun ıstıyorum sancılarım bn devlette dogum yapıcam ıcın kımseyede soramadım sımdı gıdersem hem3n sunı sancı tqkıyorlar ılk gebelıgımdede aynısı oldu sunı sancıdan cok korkuyorum cunku
YamurKarabulut Tunis bugün geldim nişan regl gibi geliyormuş bende . İlk gebelik oldupu için belliöolmaz ne zaman doğacagı dedi. Açılmam yoktu . Şimdi mat çekşnşyroum
YamurKarabulut YamurKarabulut nst de bebeğin kalp atışını beğenmedi doktor . Yatış verdi takip edecek aynı kalırsa aksama sezeryan 🙁 çok korkuyorum
Tunis YamurKarabulut hadı canım allah yardımcın olsun.saglıkla al b3begını kucagına insallah.bnde cok korkuyorum ıkıncı olmqsına ragmen.ama mecbur dayanıcaz.Allah kaldıramayacagımız yuku acıyı vermez.dua et.
YamurKarabulut Tunis çok şükür süzeldi taburcu oldum. Normali beklemeye devam 😂 bi yandan bitsin artık kucağımda olsun istiyroım ama dopum denilince resmen ağlama tutuyor 🙂 napcam ben
Tunis YamurKarabulut cok normal bu korkular duygular.dıyorum ya benım ıkıncı olmasına ragmen bnd2 sızın gbı aglıcak kadar tedırgın oluyorum .ama elden bısey g3lmıyor.allah kolaylık versın bıze🙍🙍