Meryem80 Gebze merkez hastanesinde doğum yapan var mı ücreti hakkında bilgi verirmisiniz 4. Sezeryanim olacak devlet hastanesi 4. Sezeryan yapmiyir mus
YuvarlanamayanPaanda Meryem80 ne alaka bacım benimde 4. Sezeryanım ve şehir hastanesine gidiyroum öyle birşey yok yapıyorlar
hepoyleolurzaten__ Meryem80 normal devletler 3 ve 4du yaptirmiyorlar riskli diye bende eğtim arasitrmaya gidiyorum beşinci sezeryanim olucak
Meryem80 YuvarlanamayanPaanda darica Farabi hastanesine gidiyordum bugün doktor dedi 4. Sezeryan riskli biz yapmıyoruz dedi kartal . Umuttepe yada merkezpremioruma git dedi
YuvarlanamayanPaanda Meryem80 şaşırdım ben hiç öyle bir olaya denk gelmedim ki benim sezeryanların arası 2 yıl
hepoyleolurzaten__ YuvarlanamayanPaanda normal devlet hastanesi 4 dördüncü sezeryanı yaptirmiyor riskli diye herhangibi bi komplikasyon gelisirse müdahale edicek kadar hem ekipmanları yok hemde okadwr bilgileri bende eğtim arasitrmaya gidiyorum dördüncu ikizdi benim devlet hiç bakmadı mecbur ozelde dogurdum simdide ozel bakmiyo egtim arasitrma gidiyorum 5hamileyim devletin kapısından girince beni direk muayene etmeden eğtim arasitrmaya yolluyorlar