14 ağustos saat 4,30 da suyum geldi merak etmeyin o kendinş belli ediyor acaba su mu başka birşey mi diye düşünülemeyecek kadar birden ve bayağı geliyor tutulamayan çiş gibi diyeyim 39+3 deydim zaten beklediğim zamanlardı neyse sakin kaldım sancılarım belli belirsiz başladı hastaneye gidip beklemektense evde geçireyim o süreci dedim duşumu aldım hafif hafif sancım başladı ama devamlı su sızıntı şeklinde geliyordu hani bu halk arasında korkulan durum var ya suyun biter cocuk kuruya kalır vs o yüzden korktum ama sakin kalmalıyım dedim saat 7,30 gibi doktoruna yazdım bekleme evde gel dedi tam 8 de hastanedeydim yatışım yapıldı odada nst ve el ile muayene yapıldı sancılarım artmıştı 6,7 cmmiş açıklık ama dediğim gibi aşırı sancım olmadı sonra suni sancı vermişler bana bilgi vermeden belki de daha iyi oldu öğlene kadar bekleyecekken süreç hızlandı saat 9.16 da odadan cıktığımı hatırlıyorum doğumhaneye girdim doğumum ilk ebe tarafından başlatıldı 4 defa ıkın bırak yaptım sonunda doktorum geldi bebeğini dışarı it hadi hadi diye süreci yönettiler sonuncu ve bebek çıkış ıkınmasında koltuktan güç aldığımı hatırlıyorum veeee 9.34 oğlum dünyaya geldi şükürler olsun ki Allahım kimseyi o yolda eğlendirmesin
Size mucizevi bişeyden bahsedeceğim bir dua var Allahın izniyle onun da sayesinde kolay ilerledi süreç bence
Summes sebila yesserahu(Sonra ona yolu kolaylaştırdı)
İnşAllah herkese kolay doğumlar nasip olsunn