Bulutlarda +100 kilo olup doğum yapan var mı kızlar? İleride tüp mide düşündüğüm için vajinal olsun istiyorum ama hem kilo var hemde diyabetliyim bu konuda bilgisi olan var mı?
Bebito-ve-annesi Bulutlarda 108 kiloyla doğuma girdim 3700 gramdı oğlum çok yırtıgım ve epizyom oldu şuan ikinci gebeliğim sezeryan istiyorum
Ozgekiz Bulutlarda ben yaptım ama kilolu hamiş sayılıyor muyum bilmiyorum 😄 175e 105 ile doğuma girdim 😇
Turuncukelebek Bulutlarda ben 130 kiloyla dogurdum 2 yıl Once vajinal. Sezaryen. Olunca tüp. Mide olmuyormuymus
Nursemom90 Teyzem 130 kg ile 5 kg doğurdu aslında tamamen vücudun yapısına göre olabiliyor aslında tabi deneyimli doktor bulmak lazım
Bebito-ve-annesi Bulutlarda bebek büyük doğmus denildi 3.700 ve bundan sonra olan bebekler iri bebek oluyor bir de kordon dolanmıstı eliyle geldi ters gelmesi de etkili denildi
Ozgekiz Bulutlarda yani doğum kendi başına kişiye özel bir durum, baslayinca akış içinde olup bitiyor 😇 epidural falan almıştım ondan biraz pişmanım ama onun haricinde iyi ki normal dogurmusum. Bu doğumum Sezaryen olacak, kıyas yapabileceğim…
Bulutlarda Turuncukelebek Aradan zaman geçmesi lazım diyorlar 2-3 yıl. Kilodan kaynaklı bir sorun yaşadınız mı doğumda peki bide kaç kiloydu bebis
Turuncukelebek Bulutlarda 3850 doğdu ama Dr yanlış tutup çekti kolu felç dogurdular fizik tedaviyle. İyileşti benide çok kesmişler artı ameliyat oldum ama bence kiloyla alakalı değildi Dr LA alakalıdı devlete gitmek gibi bir hata yapmistin