Evet güzel annişlerrr herkesin bir hikayesi var benimde güzel bir hikayem var 🌸 Cuma günü kontrole gittim 39+4 ken, doktorum hiç açılma olmadığını ama çatımın müsait olduğunu söyledi bende cumartesi günü termal sıcak suya gittim 2 saatlik yola pazar günü sabah erkenden uyandım 05.30 da sıcak suya girdim 8 de çıktım, lekem geldi sancılarım başladı. Kayınvalidem annemler hepimiz kahvaltımızı yaptık ve evime döndük. Eve geldim saçımı yaptım üstümü giydim eşyalarımı hazırladım kayınvalidem yemek yapmıştı bağevine gittik saat akşam 9 a doğru sancılarım yoğunlaştı hastaneye gittik sadece 2 cm açılmam vardı ebe kadın yatışını yap sabah doğar bu çocuk dedi. Gece annemle beraber koridorda yürüdüm oturdum kalktım sabah ezanında sancılarım şiddetlendi dün sabahtanda uykusuz olduğum için vücudum dirençten düşmüştü ebe kadın gelip baktığında 5 cm olmuş açıklığın dedi biraz daha dedi ben sancı geldiğinde yere çömeliyorum ama canım çıkıyor resmen kız kardeşim belime masaj yapıyor aralıksız ben onun verdiği rahatlıkla 10 15 uyuyorum sancı gelince uyanıyorum tabi. Sabah artık saat 8 e geliyor ebe geldi 9.5 cm olmuş açıklığın dedi ama ben ağlıyorum artık ağrıdan epidural istiyorum ebeler sen harikasın bitti artık diyor ben doğumhaneyi hazırlıyorum doktorunu çağırıyorum dedi 20 dk sonra geldi beni götürdü saat 8.38 de minnoş kızım doğdu sadece 2 dikişle kurtuldum ebelerin hepsi doktorum hepsi bana maşallah dedi sözümüzü dinledin dedi bende saçımı makyajımı yaptım elbisemi giydim gelen misafirleri öyle karşıladım darısı doğurmayı bekleyen diğer annişlere olsunnn 🌸🥳❤️❤️❤️Biraz uzun oldu kusura bakmayın ☺️❤️