tkrk Merhaba, benim 6 yaşında oğlum için eylül de ilkokula başlıyor. Neler almam gerek ? Fikir alayım sizden.
Catperson tkrk acele etmeyin, sınıf öğretmenleri veriyor listeleri. Defterler falan geçen sene değişti baştan almayın o yüzden. Hatta maarif modeli falan derken epey değişiklik olmuş😄 Ve hayırlı olsun 🌸
2kizanne Kurşun kelem güzel yazı defteri olarak geçiyor galiba ondan kırmızı kalem bunları geldi tek aklıma
Kamile Okuldan liste verirler sizlere. Ona göre yaparsınız alışverişinizi. Bizim burada o şekilde oluyor.
Catperson cylnboran04 listeyi sınıf öğretmeni verecek canım. Formalar konusunda da düzenlemeler yapıldı, onu da okula başladıktan sonra bilgilendirmeyi alıp almaya başlayabilirsiniz arkadaşlar.
Roseg tkrk hicbisy alma suan, ogretmen liste verecek onu alacaksin. Suan sadece okul formasi , cantasi beslenmesi sulugunu, beslenme örtusünü alsan yeter
DuruDefne_mommy tkrk benim kızımda bu yıl 1.sinifa başlayacak.Zaten 1.sınıflar 1 hafta önce başlıyor yani 1 eylülde alışma süreçleri var zaten biliyorsunuz.Bu süreçte de sınıf öğretmeni ihtiyacı olan tüm listeyi vericektir.Forma olarakta artık okullar sivil değil formayla gidilicek bunuda duymuşsunuzdur.İlk hafta bunun bilgiside verilir hangi forma alınacağına dair
cylnboran04 DuruDefne_mommy formda haberim var liste içinde verse çok iyi olur en azından ne alacagımızı bılmıs oluruz
DuruDefne_mommy cylnboran04 acele etmenize hiç gerek yok ilk hafta hepsi hallolur diye düşünüyorum sonuçta okulun ilk günü kalem tutmayacaklar.Benim gibi sizin gibi ne alacağını bilemeyen bir çok veli vardır umarım ama boşa stres yapıyoruz🥰 öğretmen bi liste tutuşturup bunlari alın diyecek bu kadar basit aslında 😄
DuruDefne_mommy cylnboran04 evet gönderdim ilk hafta liste verildi tüm ihtiyaçlarını aldık.Zaten çoğu şeyi var geçen seneden
DuruDefne_mommy cylnboran04 okuldan vermediler bizede ama boya kalemleri pastel kuru sulu hepsinden yedekli almıştık onları kullanır diye düşünüyorum