tanis Vanda ikili tarama bölge hastanesinde yapılıyor mu ? Özelde ikili tarama fiyatı ne kadar bilginiz var mı ?
1_Pandackk tanis yapılmıyor bölgede lokman hekim hastanesinde yapabilirsiniz ben ikili üçlü yapmadım direk detaylı ultrason yaptım ve şeker yüklemesi+ tetanoz aşısı oldum
namkol1 1_Pandackk Detaylı ultrason renkli mi? Akdamar hastanesine gidiyorum ben o kadar kötü ki görüntü kaliteleri bebeğimi doğru düzgün göremedim Şimdiden detaylı ultrason araştırmaya başladım
Eesrayldrm sevilayalp evet yapılıyor hepsi araştırma Hastanesi gebelikle ilgili tüm tetkik herşey yapılıyor . Boşuna para vermeyin haftanız geldiyse zaten siz demeden doktorda söylüyor
1_Pandackk sevilayalp ben yaptırmak istedim özele yönlendirildi hanımefendi yıllardır burdayim yeni değil:)
1_Pandackk sevilayalp olabilir yeni yapılıyor olabilir beni yyü üniversiteye yönlendirme yapildi veya imkanin varsa özele gidin dediler yüzüncü yıl üniversitesi zatten çoğu kısmı özel olmuş benim doktorumun o zaman yanına gittigim doktor Mehmet cezmi akkuş
1_Pandackk sevilayalp dediğiniz doktor Perinatoloji doktoru randevu bulan olursa zatten gidiyor bulamayan testin vakti geçiyor tüm kadın doğum doktoru ikili testleri yapmıyor yanlış yönlendirme yapmamış oldum hanımefendi