Parinas ozlemdunmazzz önerilmiyor malesef. Ama ben doktoruma sordum. Enfeksiyon yoktu bende doktorum da çamaşırın ıslak kalmamak kaydıyla sabahları girebilirsin dedi. Ama deniz önceliğin olsun dedi. Havuza da denize de çok girdim ıslak kalmadım hiç sorun olmadı. Ama enfeksiyon yayılma riski denize göre çook daha yüksekmiş havuzda. Mecbur kalmadıkça tercih etmemek daha iyi
katlav ozlemdunmazzz hamileliğin 5.haftasından beri yazlıktayım. Şu an 10+4 sadece denize girdim ve ıslak mayo bikini ile kalmadım kendimi de iyice kuruladım. hiçbir problem yaşamadım. Ama doktorum havuz önermedi.
Deletedmom_297 ozlemdunmazzz herkesün girdiği havuzsa girmeyin size ve ailenize özelse uzun süre kalmamak şartı ile girilebilir mayo değiştirip duş almak gerekiyor ardından bende ekimde tatile gideceğim villa kiraladık klor dökmemelerini rica edeceğim
mavideniz9696 ozlemdunmazzz hijyen açısından çok riskli ben hiç girmedim önümde her gün havuz olmasına rağmen
Dyggnc Deletedmom_297 Klor dökünce ne oluyor bende tatilde villa tuttum eylülde gidicem havuza girmek istiyorum doktoruma henüz soramadm
Deletedmom_297 Dyggnc ya sözde mikropları falan öldürmek amacıyla atılıyor ama kimyasal sonuçta kokusuda çamaşır suyu gibi
YuvarlanamayanPaanda ozlemdunmazzz havuz değilde 7-8 haftalıkken baraj ırmak gibi yerw girmiştim 1 saat
Berberoglu Girdim iki doktorumda deniz öncelik ama havuzada girebilirsin ıslak kalma dedi bnde ıslak kalmadım. Skntı yaşamadım hiç ,🤷
yasen1 Havuz yasaktı ıkı doktor tarafından da deniz önerildi Denize girdim 7 haftalık dönemımde ama tatil hamileyken pek olmuyor en ıyısı evden çıkmamak da rezarvasyon olunca mecbur😂