Çin takvimini çoğu kişi doğru hesaplayamıyor o yüzden lütfen otomatik hesaplamaya bakın🙏 Benim ilk bebeğim erkekti bu gebeliğimse kız bebek...oğlumda turşu,ekşi yoğurt,baharatlı şeyler yedim...Kızımda ilk aşerdiğim şey tatlı birşeydi ama sonrasında tatlı sürekli yemedim bi kereliğe mahsustu...Oğlumda sistit,grip,zatürre gibi bir çok hastalığa yakalandım.kızımda 20+3 günlük gebeliğimde en ufak bir hastalığım olmadı...Oğlumda sabahları safra kusardım ve 9 ay gün boyunca kusmam hiç geçmedi ve Doğuma giderken bile kusuyordum..Kızımda sabahları hiç kusmadım,ilk zamanlar gün içinde ve akşam,sonra giderek akşamları ve şuanda çok Nadiren akşamları bulantı kusmam oluyor...oğlumda inanılmaz derecede mide yanmam olurdu ama bu bebeğimde dayanılmaz yanmalarım Yok..Oğlumda 5 öğün kusardım ama dinçtim,Kızımda çok halsizim,gebeliğim hep riskliydi,amniyosentez yaptırdım...Oğlumda ayaklarım buz gibi olurdu,Kızımda hiç olmadı..oğlumda yüzüm gözüm parlardı ekstra bir güzelleşme vardı Kızımda çirkinleşmedim ama bi solgunluk var ben hissediyorum...Kızımın hareketlerini 15.haftamdan beri hissediyorum ama oğlumun 21-22.haftalarda hissetmiştim...oğlum ultrasonda taklalar atardı kızım zıplıyordu hep....Doktor sol yumurtalıktan yumurtladığımı söylemişti bunun gerçeklik payını bilmiyorum ama...oğlumun ultrason resimleriyle kıyaslandığımda o 10.haftada baya heryeri eli kolu bacağı belliyken kızımında belli ama bi et yığını gibi göründüğünü farkettim...oğlumun kesesi fasülye şeklinde kızımın yuvarlaktı...oğlumda saçlarım gürleşmişti,Kızımda bir değişiklik Yok ama adeta diplerde o kızıllaşmayı hissettim 🙈 Oğlumda et yemiştim baya ama Kızımda canım özellikle birşeyler istemiyor,şu olsa da yesem dediğim birşey Yok sadece meyve türü sevmememe rağmen istiyorum ama meyvede asit yaptığı için yiyemiyorum,içecek içemiyorum asla,geceleri uyku arası kalkıp ayran içiyorum bi 🙈 şimdilik aklıma gelenler bunlar...Baktığım zaman farklılıklar var herkese göre değişebilir ama ben de böyleydi umarım birilerine ışık tutar 💕💕💕