Ruruu Kizlar son gunlerde sadece yatmak istiyorum yemek dahi yapmak istemiyorum ozellikle aksam yemegi hazirlamak bana cok buyuk bir ismis gibi geliyor 23 haftaligim sizde durumlar nasil 🥲🥲🥲
diren21 Ruruu canm bu iyi halerin 37haftalıgım. Baş agrısı halsizlik geceleri uykusuzluk gündüzde uyumaktan yerden kalkamıyorsinn şimdi ben bu durumdayım bı ben bı Allah biliyor valla Allah herkeze sabır versin hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🤲🤲
tahamommy Ruruu al benden de o kadar 🥲 bence kesinlikle havalardan hepimizin haftası farklı olduğuna göre gebelikle alakalı değildir ya 😅 bi an önce gitsin bu miskinlik üstümüzden 🤦🏻♀️
Selim_Alparslan Ruruu Bende diyorum herhalde bende bir sorun var 🫣 bende 36 haftanın içindeyim inan elim kolum kalkmıyor. Zaten ödemde oldu iyice kendimi taşıyamıyorum 🥹
Ruruu diren21 ben de son bir haftadir falan uykusuzluk yasiyorum gece gec de yatsam sabah 6 da ayaktayim 🥹 aminn
Ruruu tahamommy kesinlikle havanin da etkisi var hepsi birlesince daha da zorluyor insani saglikla sonbahar bi gelseydi 😅 sizinki kac haftalik
Brna-34 Ruruu 26+2 haftalığım al bendende o kadar hiç bişey yapasim yok dediğin gibi özellikle akşam yemeğini yapmak çok zor geliyor bana
Ruruu Brna-34 onceleri yemegi erkenden yapiyordum 2-3 gibi o zaman boyle zorlamiyordu bu birkac gundur gece birakinca cok zorluyor birde oyle deneyin 🥲
diren21 @“Ruruu”#p37693591bende gece zaten uykusuzum biraz uykuya dalıyorum oda sabah 6oldumu ayaktayım işyokk bişi yok televizyon izliyomm1oldumu uykusuzluktan güzüm açılmıyor
Brna-34 Ruruu herşey önüme hazır gelse diye bekliyorum ama yapacak kimse yok yine ben yapıyorum 😬 bu günlerde geçecek elbet 😊