bade_37 Merhaba arkadaşlar doğumdan sonra süt yetmediği zamanlar hangi mama kullanıyorsunuz acaba merak ediyorum aptamil dışında önerebileceğiniz onunla eş değer olan mama varmı
Catperson bade_37 hipp combiotic ve bebelac gold mamalarından memnun kalmıştım. Aptamil şeker oranı en yüksek mama diye biliniyor ona hiç bulaşmadım.
zynpknt bade_37 doğduğundan beri hipp organic combiotic kullanıyorum içerik olarak temiz şeker oranı düşük
2kizanne bade_37 ilk kızım aptamilden başka mama içmedi ikinci kızım da ilk Bebelac sonra da sma kulandim
Embu bade_37 hipp kullandım ama sütüm gelmedi hipp te kabiz oldu sma geçtim çok kustu Aptamil le devam ettim ama inşallah sütünüz gelir o zamn arastirdigim da en organik hipp ti canım
myangelson bade_37 sma comfort kullandım gazlı bebekti iyi gelmişti. Şimdi 6 aylık olacağız sma optiproya geçtik
Nilay01- bade_37 sütüm çok azdı hemşire tavsiyesiyle evolvia kullanmıştım yaramıştı bebeğime bi sorun yaşamamıştım
bade_37 2kizanne bilmiyorum çoğu kişinin yetmiyo bide ilk zamanlar emmekte zorlanıyor bide ilk bebeğim acemiyim bilgi almak için yazdım
Deleted33000 bade_37 benimde sütüm gekmedi doğumdan sonra sma aldık ilk bir hafta on gün kadar onunda kullandım hemde emzirdim sütüm gelince de bıraktım mamayı şimdi sadece meme yetiyor şükür