Reginaphalange1 Kizlar doktorum multivitamini 36da keselim dedi, sizde de boyle bir durum oldu mu? Bir de 36.haftadan itibaren gece yatarken primrose yagi kapsulu almami istedi vajinal olarak, dogumu kolaylastiriyormus. Kullanan var mi aranizda
Bicirik2025 Reginaphalange1 bebek cok iriyse vitamini kesmek istemis olabilir. Ama demir aliyorsunuzdur herhalde.
busraaa570 Reginaphalange1 multivitamin içerisinde magnezyum var mı magnezyum kasılmaları önlemek için doktorlar doğuma yaklaşınca magnezyumu kesebiliyorlar belki bu yüzdendir
Reginaphalange1 Bicirik2025 36.haftada 2600 cikti cok iri gibi bir sey demedi aslinda haftasiyla uyumlu dedi ama yine de kesti multivitamini. Demir, d vitamini ve kalsiyuma devam
Bicirik2025 Reginaphalange1 kan testi falan yapti mi ? Yani bir nedeni olmali diye dusunuyorum. Keske sorsaydiniz.
Reginaphalange1 Bicirik2025 sol bacagima vuran agridan dolayi baya topalliyorum, doktor fitik ihtimalini dusundu ve normal dogumu riske atmasindan cekindi sanirim, bebege daha fazla kilo aldirmayalim dedi herhalde ben ikinirken daha fazla zorlanmayayim diye